📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
nie wiadomo kto głupszy
Ja pierdole.....
Państwowa policja....
Skoro babcia na kwarantannie to powinni spierdalać jak najdalej i dzwonić na Policję. Policja przyjeżdża kolesie pokazują filmik o łamaniu kwarantanny, babcia dostaje 30tys. kary, nie ma jak zapłacić , komornik licytuje dom i gitara.
Jeśli ten stary mapiszon jest na kwarantannie to jak najbardziej powinien zadzwonić do GIS'u czy innego Sanepidu żeby dojebali 30k PLN. Może tempe kurwisko coś zrozumie, chociaż pewnie nie i jeszcze będzie biadolić jaka ona biedna itp.
Napisałbym kurwa co myślę o tym wszystkim, ale zgodnie z art. 133. Dz.U.2019.0.1950
"Kto publicznie znieważa Naród lub Rzeczpospolitą Polską, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3."
Wolę już siedzieć cicho, 2 tygodnie nie wychodzenia z chałupy mi wystarczy.
"Kto publicznie znieważa Naród lub Rzeczpospolitą Polską, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3."
Wolę już siedzieć cicho, 2 tygodnie nie wychodzenia z chałupy mi wystarczy.
UP
Ona jest Żydówką a on ukrainiec, tylko nie słychać po głosie... Dawaj śmiało.
Ona jest Żydówką a on ukrainiec, tylko nie słychać po głosie... Dawaj śmiało.
Ale też głupi chuj konwersacje nawiązuje, robić swoje A takiej gazem w ryj i spierdoli w szoku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów