Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Nagranie jest w 100% autentyczne. Akcja z filmiku od 2.50
Narozpisywał się, a wystarczyło mu tylko lekko wykadrować i się pogubił nasz filmowiec
a gdzie się podział mój komentarz sprzed dwóch godzin prostujący całą sprawę gdzie przyznaję że sum jednak jest prawdziwy ?
usuwa się komentarz a w zamian flodzia daje swoje dyskredytujące mnie posty... nic tylko pierdolnać drzwiami jak Bongman i Fantastico wychodząc....
dno i metr zagęszczanego mułu...
a gdzie się podział mój komentarz sprzed dwóch godzin prostujący całą sprawę gdzie przyznaję że sum choć wcale nie taki duży jak by się mogło wydawać (bo zabrakło punktu odniesienia na pierwszym filmie) to jednak jest prawdziwy?
usuwa się komentarze a w zamian daje dyskredytujące komentarze flodzi
dno i metr zagęszczanego mułu...
Ja pierdole, że taki debil może naspamować całą stronę i czuć się tutaj ważny xd
Pocieszę cię tylko, że Flodzia i ten Pinkmen czy jak mu tam, nie są wcale lepsi od ciebie. Trio spierdolenia.
no to przynęta czy chuj wie co tam...
Na chuj się odzywasz jak nie masz pojęcia. Żeby tylko napierdalać te komentarze. Ty pazerny dupku.
prawdziwe jak dźwięk ciągniętego spławika...
Nie dość, że głupi to jeszcze głupi...
Upierdolone jak zwykle w najlepszym momencie. Rybakiem nie jestem, ale z chęcią bym zobaczył, jak takiego wielkiego bydlaka po zwabieniu na przynętę wyciąga się z wody. o ile w ogóle ten ktoś próbował tą bestię wyciągnąć...
wędkarzem a nie rybakiem rybak jest na morzu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów