Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pójdź czasem na ryby to może taki dźwięk usłyszysz. Bolenie potrafią głośno pierdolnąć, szczupak z powierzchni.
nie znam sie na rybach ale instynkt mi mówi; fake! Rozmazane niskim bitratem lub wielokrotnie renderowany klip w celu zatarcia niewygodnych szczegółów wklejanej animacji (wszystkie nagrania na których jest coś niesamowitego; ufo, duch, yeti są rozmyte, rozpikselizowane...) po drugie ucięte z dupy nagranie, nikt w takiej chwili nie miał by głowy ani czasu wyłączać nagrywanie nie mówiąc o bezsensie pozbawienia sie dowodu w najlepszym momencie. Tak, jestem certyfikowanym Ekspertem we Wszystkim.
nie znam się na rybach ale instynkt mi mówi; fake! Rozmazane niskim bitratem lub wielokrotnie renderowany klip w celu zatarcia niewygodnych szczegółów wklejanej animacji (wszystkie nagrania na których jest coś niesamowitego; ufo, duch, yeti są rozmyte, rozpikselizowane...) po drugie ucięte z dupy nagranie, nikt w takiej chwili nie miał by głowy ani czasu wyłączać nagrywanie nie mówiąc o bezsensie pozbawienia się dowodu w najlepszym momencie. Tak, jestem certyfikowanym Ekspertem we Wszystkim.
Film ma pewnikiem nagrywany kiepskiej jakości Chińską kamerą więc i jakość marna, co do dźwięku ataku suma (bo to sum, Silurus glanis) To on najczęściej wciąga ofiary zasysając je, stąd ten dźwięk.
instynkt mi mówi; fake!
Narozpisywał się, a wystarczyło mu tylko lekko wykadrować i się pogubił nasz filmowiec
Narozpisywał się, a wystarczyło mu tylko wykadrować nagranie i się pogubił nasz filmowiec
ostatnio coraz częsciej sie kompromituje
prawdziwe jak dźwięk ciągniętego spławika...
Przyjacielu mój ty złoty w polsce mamy podobne np sumy które właśnie w taki ala jamach często w mule się skrywają sam z wujasem wyłowiłem nad chodeczą taką małą 1.50 m rybke. Rekord świata to chyba 2.80m coś koło tego we włoszech
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów