Serwer Sadistica gdyby usunięto.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oj tam powiee że ja bije że ją tłamsi , 90 % stanie po jej stronie bo to ofiara a jego wyrzucą z miezkania ,a jak mają dizeck oto się pewnie okaże że to pedofil
To nie Polska gdzie patologiczna madka, którą na start wypadało by przebadać psychiatrycznie i tak dla sądu jest matką, a "matka dla dziecka najważniejsza"
To nie Polska gdzie patologiczna madka, którą na start wypadało by przebadać psychiatrycznie i tak dla sądu jest matką, a "matka dla dziecka najważniejsza"
I takie kurwy potem przejmują opiekę na dzieckiem, facet płaci kasę która i tak idzie na kosmetyki - a facetowi szkoda dziecka więc kupuje mu ciuchy, funduje wakacje/ferie... Ale gdyby sprawdził czy to jego dziecko...
Możecie mi wytłumaczyć (nie chodzi mi tylko o Ciebie, Panie autorze, bo wielokrotnie już się to zdarzało innym użytkownikom) skoro już i tak wgraliście film na serwer Sadola, to po kiego chuja, wrzucacie filmik z YT, robiąc serwerowy mirror? No kurwa, po prostu nie ogarniam po co sobie tak życie utrudniać, bo nie o nabijanie wyświetleń tu chodzi, większość oryginałów na YT, to typowe randomy...
Możecie mi wytłumaczyć (nie chodzi mi tylko o Ciebie, Panie autorze, bo wielokrotnie już się to zdarzało innym użytkownikom) skoro już i tak wgraliście film na serwer Sadola, to po kiego chuja, wrzucacie filmik z YT, robiąc serwerowy mirror? No kurwa, po prostu nie ogarniam po co sobie tak życie utrudniać, bo nie o nabijanie wyświetleń tu chodzi, większość oryginałów na YT, to typowe randomy...
Już Ci odpowiadam. Widzisz, administracja często głodzi chomiki, co powoduje chujowe działanie serwerów Sadistica. Poza tym - nawet jak już je nakarmią, to i tak lepiej odpalić materiał ze źródła.
@MaszAyahuaskę a na chuj oglądać gównianie skompresowany film łądujący sie 10 min jak mogę obejrzeczy FHD czy 4K na yewtubie.
Nie wiem dlaczego nagranie z jakiejś zdrady mnie tak wkurwia. Nie dotyczy mnie to, nie moja sprawa, ale i tak po obejrzeniu na przykład tego filmu mam ochotę zrobić tej kobiecie krzywdę. Życzę jej raka cipy albo ubogacenia kulturowego prosto z bliskiego wschodu.
To do koncertu życzeń dołączam przerost prostaty do wielkości arbuza dla absztyfikanta tejże zdziry wraz ze wszystkimi objawami kiły III-rzędowej, sercowo-naczyniowej, koniecznie ubarwionej triadą Hutchinsona oraz blizną Parrota
To do koncertu życzeń dołączam przerost prostaty do wielkości arbuza dla absztyfikanta tejże zdziry wraz ze wszystkimi objawami kiły III-rzędowej, sercowo-naczyniowej, koniecznie ubarwionej triadą Hutchinsona oraz blizną Parrota
To znaczy, gość mógł nie wiedzieć że ona jest zajęta.
Sam niestety kilkukrotnie przeleciałem dziewczynę, która miała być wolna a okazało się że jest inaczej. Gdybym wiedział to by do niczego nie doszło.
Kara za zdradę powinna dotyczyć wyłącznie szmaty, która robi w chuja zarówno swojego starego jak i ,,nowego" chłopaka.
No chyba że lowelas wiedział albo co gorsza znał partnera tej kurwy to wtedy mu się należy jakaś przyjemność z repertuaru uon upa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów