Jeśli wierzyć podpisowi tego filmiku to, ten dzieciak został powieszony za giry i wybatożony za niezdany sprawdzian.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zawsze wiedziałem, że araby (wydaje mi się, że to oni są 'bohaterami' filmiku) to pojeby.
Jak mawia mój wujek - dobry arab to martwy arab
-Mój syn dostał świadectwo z czerwonym paskiem
-A mój ma czerwony ślad po pasku
-A mój ma czerwony ślad po pasku
Dobrze, że go nie zjedli.
gorgrzes napisał/a:
Zawsze wiedziałem, że araby (wydaje mi się, że to oni są 'bohaterami' filmiku) to pojeby.
Paradoksalnie niejednemu dzieciakowi w Polsce po tzw bezstresowym wychowaniu taka "terapia" pomoglaby stanac na nogi
W sumie może i masz trochę racji.
A ludzie narzekają na to, że urodzili się w Polsce..
Rozumiem, że czasem nerwy nie wytrzymają i czlowiek uderzy dziecko. Zdarza się i w odpowiedniej ilości służy wychowaniu. Uczy pokory. Ale to co tu widzimy to akt bestialstwa i kompletnego braku ludzkich uczuć. Nie mówcie, że to by się komuś przydało bo to bzdura. Wszystko powinno mieć swoje granice. Bity i poniżany przez całą familię jak mniemam na pewno nie wyrośnie na normalnego człowieka.
Uprzedzając: jestem przeciwny wychowaniu bezstresowemu, ale też okrucieństwu.
P.S. Ja dostałem wpierdol od taty tylko 3 razy.Wystarczyło . Bo dziecko trzeba wychowywać a nie bić.
Uprzedzając: jestem przeciwny wychowaniu bezstresowemu, ale też okrucieństwu.
P.S. Ja dostałem wpierdol od taty tylko 3 razy.Wystarczyło . Bo dziecko trzeba wychowywać a nie bić.
Pierdolone dzikusy, kozaczą w pięciu bo chłopak związany, ale chłopak podrośnie, a oni się zestarzeją...
Jak dorośnie, to odda seniorowi z nawiązką. I to pewnie czymś skuteczniejszym niż skórzany pas. Nie ma co się na to oburzać, dzikie ludy pustyni po prostu tak mają. Trzeba wyciągnąć wnioski i, kiedy następna tratwa z owymi spróbuje się przeprawić przez Morze Śródziemne na nasz kochany Stary Kontynent, prewencyjnie p r z y j e b a ć torpedą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów