📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wszystko kudły jakieś dupy. Jakby siedziała w kuchni, gdzie jej miejsce, nie trzeba by było czyścić odpływu.
Gurgul99 napisał/a:
Wszystko kudły jakieś dupy. Jakby siedziała w kuchni, gdzie jej miejsce, nie trzeba by było czyścić odpływu.
To naprawdę robi się żenujące. Czy naprawdę aż tak zależy Ci na piwach, że wypisujesz takie idiotyzmy? Poczekaj, a może Twoja dziewczyna/żona myję się w kuchni nad zlewem, albo wcale się nie myję? Sprawdzileś to już w praktyce, prawda? A teraz nie musisz czyścić odpływu. Gratuluję!!
O, jaki oburzony Jak Cie takie rzeczy ruszają to po chuj tu zagladasz?
Up@ Wcześniej może to i było "śmieszne", teraz to zwykła okazja do złapania kilku piwek od małej grupy użytkowników, którzy tego tekstu jeszcze nie słyszeli. No, ale Twoja sprawa, pisz głupoty i ucz niedoświadczone i nierozwinięte umysły takiego poszanowania dla kobiet. "Niech cala przyszła Polska trzyma kobiety w kuchni!"
Gdzie można kupić takie zajebiste ustrojstwo?
Już widzę temat w klopie "Co sadyści wyciągają odpływu"
Już widzę temat w klopie "Co sadyści wyciągają odpływu"
ja tam wolę "kreta" + gorąca woda . Nie trzeba tego wyciągac, wszystko wyżera a resztki spływają
nie wiemy jak często ten pan czyści odpływ że taki sznur wyciągnął... u mnie czyszczony raz na tydzień daje 1/10 tego co na filmiku a jestem jedyna osoba z dłużsyzmi kudłami w domu
nie mógł odkręcić tego metalowego ustrojstwa często nazywanego "korkiem"? brawa dla tego pana.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów