📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wszystko kudły jakieś dupy. Jakby siedziała w kuchni, gdzie jej miejsce, nie trzeba by było czyścić odpływu.

Gurgul99 napisał/a:
Wszystko kudły jakieś dupy. Jakby siedziała w kuchni, gdzie jej miejsce, nie trzeba by było czyścić odpływu.
To naprawdę robi się żenujące. Czy naprawdę aż tak zależy Ci na piwach, że wypisujesz takie idiotyzmy? Poczekaj, a może Twoja dziewczyna/żona myję się w kuchni nad zlewem, albo wcale się nie myję? Sprawdzileś to już w praktyce, prawda? A teraz nie musisz czyścić odpływu. Gratuluję!!

O, jaki oburzony
Jak Cie takie rzeczy ruszają to po c🤬j tu zagladasz?

Up@ Wcześniej może to i było "śmieszne", teraz to zwykła okazja do złapania kilku piwek od małej grupy użytkowników, którzy tego tekstu jeszcze nie słyszeli. No, ale Twoja sprawa, pisz głupoty i ucz niedoświadczone i nierozwinięte umysły takiego poszanowania dla kobiet. "Niech cala przyszła Polska trzyma kobiety w kuchni!"

Virdos napisał/a:
"Niech cala przyszła Polska trzyma kobiety w kuchni!"
Amen
Gdzie można kupić takie zajebiste ustrojstwo?
Już widzę temat w klopie "Co sadyści wyciągają odpływu"
Już widzę temat w klopie "Co sadyści wyciągają odpływu"
ja tam wolę "kreta" + gorąca woda . Nie trzeba tego wyciągac, wszystko wyżera a resztki spływają
nie wiemy jak często ten pan czyści odpływ że taki sznur wyciągnął... u mnie czyszczony raz na tydzień daje 1/10 tego co na filmiku a jestem jedyna osoba z dłużsyzmi kudłami w domu

nie mógł odkręcić tego metalowego ustrojstwa często nazywanego "korkiem"? brawa dla tego pana.

była walka, chciał ukryć dowody, więc spuścił włosy do wody.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie