📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kobita musi miec stalowe nerwy
Baba... Jak widać, czasami one są nie do zajebania A tak na poważnie- ocalił ją kask. Opona najechała na jego brzeg, a siła nacisku "wypchnęła" jej głowę z dala od zagrażającego jej niebezpieczeństwa...
To kobieta, więc w tym przypadku nie uszkodziło jej żadnego niezbędnego do życia organu.
Prawdopodobnie kierowca tylko mocno dmuchnął kobiecie w...np. dupę i w ten sposób przywrócił właściwy kształt głowie.
Prawdopodobnie kierowca tylko mocno dmuchnął kobiecie w...np. dupę i w ten sposób przywrócił właściwy kształt głowie.
Typowy azjatycki kraj. Choćby Ci łep betoniarka przejechała, nie zapomnij o telefonie.
Salieri16000 napisał/a:
Baba... Jak widać, czasami one są nie do zajebania A tak na poważnie- ocalił ją kask. Opona najechała na jego brzeg, a siła nacisku "wypchnęła" jej głowę z dala od zagrażającego jej niebezpieczeństwa...
pierdolisz... kobieta po prostu ma łeb z gumy
pusto w głowie to się zgniotła i wróciła do poprzedniej formy
tu mogło ją uratować niezapinanie kasku, bo kask spadł a głowa schowała się za kołem, innej możliwości nie ma , chyba że asfalt z gąbki
tu mogło ją uratować niezapinanie kasku, bo kask spadł a głowa schowała się za kołem, innej możliwości nie ma , chyba że asfalt z gąbki
jechał a w jakimś kapoku/kapturze,gdy opona zaczeła na nią najeżdzać głowa się wyślizgneła.
widać na filmie jak koło zgniata kask a głowa wyskoczyła z niego jak pestka z wiśni dlatego przeżyła 100000% farta na 10 lat zuzyła
Salieri16000 napisał/a:
Bardziej bym powiedział, że idiotka azjatka, jak to u nich bywa, nie miała zapiętego kakakasku i w momencie jebnięcia w asfalt jej pusty łeb znalazł się "pod lewą ręką" - co jest możliwe patrząc na jej pozycję, a po pustym (jak łeb) kakakasku przejechał przemiły Pan kierownik.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów