Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdybyś Ty choć raz prowadził samochód w życiu, taki prawdziwy, a nie na pedały, to byś teraz nie robił z siebie durnia. Pozostań przy pedałowaniu.
Jednak jesteś jebniety.
Co tu oceniać dzban/dzbanica z vw mógł/mogła jeszcze szybciej zapierdalać w obszarze zabudowanym, nie widzę powodu żeby przypieprzać się tym razem do pieszej.
Nie widzę powodu żeby wchodzić przed samochód który się nie zatrzymał
Co tu oceniać dzban/dzbanica z vw mógł/mogła jeszcze szybciej zapierdalać w obszarze zabudowanym, nie widzę powodu żeby przypieprzać się tym razem do pieszej.
No tak po co patrzeć, lepiej mieć nogi połamane i parę zł odszkodowania. No i mieć PIERWSZEŃSTWO
mygyry powiedział jak jest, a pozostali debile winiący kierowcę w tej sytuacji powinni trafić do rezerwatu bo stanowią zagrożenie dla innych ludzi. Chociaż nie powiedziałbym, że jechał za szybko. Jak ją zauważył to może miał 20m na czas reakcji i hamowanie. Baba natomiast miała dużo czasu aby spojrzeć co się święci, ale do końca była wpatrzona w chodnik. Nawet nie wie co ją pie**olneło.
Ponoć baby maja rentgeny w oczach. I ona przez tego busa spokojnie mogła dostrzec jego furę. On zaś nie miał na to szansy. Bus zasłonił mu ją, pasy, znaki pionowe, kur...a cały świat mu zasłonił. Wieść niesie ze nawet jak połowa stara to widzi busa. Jebnij się w czoło i doszkol się trochę z PROD zanim pieprzeniesz taką głupotę.
Miło się ogląda gdy przepisy zwalniające ludzi z myślenia przynoszą oczekiwane efekty
mygyry powiedział jak jest, a pozostali debile winiący kierowcę w tej sytuacji powinni trafić do rezerwatu bo stanowią zagrożenie dla innych ludzi. Chociaż nie powiedziałbym, że jechał za szybko. Jak ją zauważył to może miał 20m na czas reakcji i hamowanie. Baba natomiast miała dużo czasu aby spojrzeć co się święci, ale do końca była wpatrzona w chodnik. Nawet nie wie co ją pierdolneło.
Wpatrzona czy nie wpatrzona, ciężko oceniać, była już przy końcu pasów, więc deko przesadzasz. Możesz patrzeć w prawo, a dupni3 cię coś z lewej, możesz się rozglądać, a dupnie z tyłu. Jeśli ktoś chce na siłę obwinić pieszego to zawsze znajdzie pretekst. Wypadałoby aby piesi przechodzili po pasach kręcąc się dookoła własnej osi i najlepiej dwujkami, przyklejając się do siebie plecami. Bo przecież ZNAKI DROGOWE informujące kierowców o znajdującym się przed nimi przejściu i konieczności ostrożnej jazdy służą kurwa do ozdoby ulicy
Ponoć baby maja rentgeny w oczach. I ona przez tego busa spokojnie mogła dostrzec jego furę. On zaś nie miał na to szansy. Bus zasłonił mu ją, pasy, znaki pionowe, kur...a cały świat mu zasłonił. Wieść niesie ze nawet jak połowa stara to widzi busa. Jebnij się w czoło i doszkol się trochę z PROD zanim pieprzeniesz taką głupotę.
Tak tak, pierdol sobie dalej.... nawet z tego kąta widać samochód, a baba mogła go zobaczyć jeszcze dwa kroki wcześniej. Złota zasada - wchodzisz na pas i sprawdzasz czy można, a poza tym cały czas jesteś uważny.
Tak tak, pierdol sobie dalej.... nawet z tego kąta widać samochód, a baba mogła go zobaczyć jeszcze dwa kroki wcześniej. Złota zasada - wchodzisz na pas i sprawdzasz czy można, a poza tym cały czas jesteś uważny.
Szkoda, że twój stary nie uważał przed poczęciem
Szkoda, że twój stary nie uważał przed poczęciem
Ja myślałem, że jesteś stary i głupi
Ja myślałem, że jesteś stary i głupi
Czyli jestem młody i mądry? Siriuz, logika taka sama jak męki Bul_od_bytu. Wy razem chodziliście do tej samej wieczorówki?
Czyli jestem młody i mądry? Siriuz, logika taka sama jak męki Bul_od_bytu. Wy razem chodziliście do tej samej wieczorówki?
Najwyraźniej myślący ludzie podobnie reagują na debili twojego pokroju. Można powiedzieć, że jesteś "wyjątkowy"
Weź tam rób te swoje polityczne wrzutki dla podobnych tobie "intelektualistów" i oszczędź nam tych swoich wykwitów mądrości.
Najwyraźniej myślący ludzie podobnie reagują na debili twojego pokroju. Można powiedzieć, że jesteś "wyjątkowy"
Weź tam rób te swoje polityczne wrzutki dla podobnych tobie "intelektualistów" i oszczędź nam tych swoich wykwitów mądrości.
Czyli jednak...
[/cytat]
Absolutna i pełna zgoda.
Ale co by było jakby Pani szanowna zapamiętała wierszyk z przedszkola ?
Że sie kurwa nie jest nieśmiertelnym i stosuje zasadę ograniczonego zaufania ? w sensie- JESZCZE RAZ PATRZYMY W PRAWO !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów