Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Idealny przykład dla pieszych, że pomimo tego, że wchodzą prawidłowo na jezdnie to kierowca może ich nie widzieć. Sadol uczy i bawi.
No i prawidłowo. Durne babsko może się czegoś nauczy, a i w jej rodzinie i otoczeniu, ludzie pewnie też będą bardziej rozważni po tym zdarzeniu.
Albo jesteś trollem albo jesteś tak bardzo niedojebany na umyśle że
Kobita wyszła prawidłowo, nie ma mowy o wtargnięciu, szofer miał pecha, że bus zasłonił mu wchodzącą kobietę i nie miał szans wyhamować, bo za szybko jechał.
Idealny przykład dla pieszych, że pomimo tego, że wchodzą prawidłowo na jezdnie to kierowca może ich nie widzieć. Sadol uczy i bawi.
mygyry powiedział jak jest, a pozostali debile winiący kierowcę w tej sytuacji powinni trafić do rezerwatu bo stanowią zagrożenie dla innych ludzi. Chociaż nie powiedziałbym, że jechał za szybko. Jak ją zauważył to może miał 20m na czas reakcji i hamowanie. Baba natomiast miała dużo czasu aby spojrzeć co się święci, ale do końca była wpatrzona w chodnik. Nawet nie wie co ją pierdolneło.
Albo jesteś trollem albo jesteś tak bardzo niedojebany na umyśle
To niedojebanie mózgowe, nic więcej
debile winiący kierowcę w tej sytuacji powinni trafić do rezerwatu bo stanowią zagrożenie dla innych ludzi
Największe zagrożenie stanowisz sam, bo temat drogowych sytuacji komentujesz jak zwykły nieuk
Albo jesteś trollem albo jesteś tak bardzo niedojebany na umyśle że
Skoro tak cię oburzyła moja wypowiedź, to może rozwiń swoją myśl, bo ja tu widzę niemądrą panią, która przechodząc przez jezdnię (jezdnia to takie miejsce po którym jeżdżą auta), nie upewniła się czy przejdzie cało na drugą stronę. W skrócie - wlazła na ślepo pod koła.
To niedojebanie mózgowe, nic więcej
Napisał myśliciel z zaporoża.
mygyry powiedział jak jest, a pozostali debile winiący kierowcę w tej sytuacji powinni trafić do rezerwatu bo stanowią zagrożenie dla innych ludzi. Chociaż nie powiedziałbym, że jechał za szybko. Jak ją zauważył to może miał 20m na czas reakcji i hamowanie. Baba natomiast miała dużo czasu aby spojrzeć co się święci, ale do końca była wpatrzona w chodnik. Nawet nie wie co ją pierdolneło.
Jak masz prawko to jutro idź i oddaj w starostwie. Ty jesteś jebniety czy tylko udajesz? A tak apropo : baba już schodziła z przejścia , a przy 50 km/h spokojnie można by wychamowac.
Jak masz prawko to jutro idź i oddaj w starostwie. Ty jesteś jebniety czy tylko udajesz? A tak apropo : baba już schodziła z przejścia , a przy 50 km/h spokojnie można by wychamowac.
Gdybyś Ty choć raz prowadził samochód w życiu, taki prawdziwy, a nie na pedały, to byś teraz nie robił z siebie durnia. Pozostań przy pedałowaniu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów