Wielbiciele Sadola, z najdalszych i najdzikszych afrykańskich zakamarków, przesyłają serdeczne życzenia noworoczne, dla wszystkich użytkowników
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:21
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 11:41
🔥
Żona doktora i narzeczona magistra inżyniera
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziękujemy
Ciepło tej zimy w Niemczech.
to byłoby hitem z 10 albo 15 lat temu, teraz to murzyn jest wszędzie i wszędzie też jest AI i ludzie to już nie wiedzą czy to serio czy nie. Sam nie jestem pewny
Jakie AI? To są najprawdziwsi Mozambijczycy.
az sie ciepło na serduszku zrobiło
Szacun dla gościa, któremu chciało się tej fejkowy filmik wstawić. Ale jako informatyk z 40 letnim stażem jestem sceptyczny co do AI. Debile widzący np. na fejsie całującego się Tuska i Putina zawierających traktat o rozbiorze Ukrainy mogą w to uwierzyć i zmienić wynik wyborów. Wojna w sieci to już jest problem globalny.
Geraldinio napisał/a:
Szacun dla gościa, któremu chciało się tej fejkowy filmik wstawić. Ale jako informatyk z 40 letnim stażem jestem sceptyczny co do AI. Debile widzący np. na fejsie całującego się Tuska i Putina zawierających traktat o rozbiorze Ukrainy mogą w to uwierzyć i zmienić wynik wyborów. Wojna w sieci to już jest problem globalny.
To nie jest fejkowy filmik, mozesz se zamowic dla rodziny, albo psa, albo swojego partnera...
dzikiezyczenia.pl/products/jungleboyz
a stron z ofertami jest wiecej...
p.s. kiepski z ciebie informatyk zatem
hellbwoi napisał/a:
To nie jest fejkowy filmik, mozesz se zamowic dla rodziny, albo psa, albo swojego partnera...
a stron z ofertami jest wiecej...
p.s. kiepski z ciebie informatyk zatem
dokładnie . Kiepszczak na maxa
aha no to na to idą pieniądze tych co kupili premium. heh frajerzy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów