Wielbiciele Sadola, z najdalszych i najdzikszych afrykańskich zakamarków, przesyłają serdeczne życzenia noworoczne, dla wszystkich użytkowników
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:02
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Geraldinio napisał/a:
Szacun dla gościa, któremu chciało się tej fejkowy filmik wstawić. Ale jako informatyk z 40 letnim stażem jestem sceptyczny co do AI. Debile widzący np. na fejsie całującego się Tuska i Putina zawierających traktat o rozbiorze Ukrainy mogą w to uwierzyć i zmienić wynik wyborów. Wojna w sieci to już jest problem globalny.
Powiem Wam tak, ja też jeżeli chodzi o AI jestem przeciwnikiem. Już widzicie że za chwilę zastąpi sadola... Mylę się?
PapaSmerf34 napisał/a:
fantastico zrobił kiedyś bez AI
To nie jest AI tylko raczej coś takeigo: hello-from-africa.com/pl/product
jedyny kumaty czarny
Daję piwo ale tylko za to, że chciało się komuś za to zapłacić i zlecić. Ale też muszę skrytykować, że dla użytkowników tego serwisu trzeba było zamówić coś w stylu maczetowania kalekiego członka plemienia, spalenia złapanego turysty w oponie albo przynajmniej zbiorowy wioskowy gwałt zakończony aktem kanibalizmu...
Pojebane jest to że komuś się chciało płacić 120 zł tym ziomkom by zrobili taki film po czym wrzucił to tutaj i ludzie go wyzywają że to AI no to ci się udało.
A gdzie opony i benzyna?
mazga50 napisał/a:
Za bratanie się ze smoluchami - kula w łeb.
Kula w łeb tobie fiucie jeden. Mudżynów trzeba taktować indywidualnie, tak jak 3/4 nadaje się do utylizacji tak 1/4 jest zajebista, wesoła i napierdala LGBTQCHWDP, wolę konserwatywnego mudżyna głosującego na trumpa niż pseodopolaczka głosującego na rudą kurwę
PapaSmerf34 napisał/a:
fantastico zrobił kiedyś bez AI
W podobnej tematyce, było też coś takiego sadistic.pl/wszyscy-mowia-o-sadisticpl-vt472723,30.htm5199180
[ Dodano 2025-01-03, 22:39 ]
@Marian_Koniuszko
życzą inżyniery? A dobra, napisy są, pasek mi zasłaniał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów