📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zobaczyłem ten temat na głównej kiedy miał 6piw... ja pierdole, co się dzieje, niedługo będzie tutaj trafiać największe gówno, które nawet browara nie zgarneły.
Ja pierdole to mozna byc az tak tepym, zeby nie znac podstawowych rzeczy? A myslalem ze tylko hamerykanie sa idiotami uwazajac ze Polska to wyspa i lezy kolo Australii
Gratuluje ponadto tej tempej kurwie ze jest zwierzetem, zgodnie z jej teoria.
Nie spinajcie tak dupy, to jest ustawiane bo Polaki tacy jak Wy lubia patrzec jak inni robia z siebie debili zeby sie dowartosciowac, a Ci z matury to wiedza..
@DeepInLove to nie jest ustawione- chodzą i zaczepiają ludzi, mój kolega był w jednym z odcinków
Wyjebałbym ją.
Jak ja to uwielbiam oglądać. Wtedy czuję się taki mądry jakbym ku*wa Discovery oglądał.
Choć jest też ta świadomość, że otaczają Cie debile
Choć jest też ta świadomość, że otaczają Cie debile
ja pierdole, aż mi wstyd za tych ludzi jak to oglądam, jestem pojebany.
G3ralt94 napisał/a:
@DeepInLove to nie jest ustawione- chodzą i zaczepiają ludzi, mój kolega był w jednym z odcinków
No kurwa.
To jesli ludzie nie wyglupiaja sie tylko po to zeby wyjsc na smiesznych to jedynym wyjsciem jets sie powiesic..
Ja pierdole... Tracę wiarę w ludzkość...
Co tu jest ciężkiego do zrozumienia? Oni nie mają wiedzieć tylko pracować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów