📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niech mi ktoś wytłumaczy, ktoś z rodziny ekpertów : czy homo sapiens sapiens to nie to samo co człowiek, dlaczego ona nie podpowiadała po polsku tylko z łaciny, to tak jakby największy ssak żyjący na ziemi to: Balaenoptera musculus to tak swoją drogą.
Co do drugiego mojego pytania, to rozchodzi się o kwestie tego, co i kiedy nazywamy zwierzęciem a co nie, tak po chłopsku może być nawet, byle napisał to jakiś potwierdzony ekspert. No i czy człowieka możemy w takim razie nazwać zwierzęciem?
Ot moje pytania.
co do filmu, ta ruda to mi sie kojarzy z taka cwaniara co siedzi na koncu klasy zawsze, telefonik w rece, żuje gume, kurteczka niby skóra, wyjebane na wszystko, często pewnie powtarza, że szkoła to gówno. W skrócie idiotka. byle w sobote sie odstresować.
na studiach też sie takie trafiaja, ktore to po wyjsciu z wykładu powiedzmy dwugodzinnego narzeka, że jest zmęczona i zaraz sie zrywa odpocząć.
Co do drugiego mojego pytania, to rozchodzi się o kwestie tego, co i kiedy nazywamy zwierzęciem a co nie, tak po chłopsku może być nawet, byle napisał to jakiś potwierdzony ekspert. No i czy człowieka możemy w takim razie nazwać zwierzęciem?
Ot moje pytania.
co do filmu, ta ruda to mi sie kojarzy z taka cwaniara co siedzi na koncu klasy zawsze, telefonik w rece, żuje gume, kurteczka niby skóra, wyjebane na wszystko, często pewnie powtarza, że szkoła to gówno. W skrócie idiotka. byle w sobote sie odstresować.
na studiach też sie takie trafiaja, ktore to po wyjsciu z wykładu powiedzmy dwugodzinnego narzeka, że jest zmęczona i zaraz sie zrywa odpocząć.
Ta ruda jest tak beznadziejna że pewnie spóźniła się nawet na swoją aborcję. Weźcie dajcie jej drugi termin !
Mam wrażenie, że inteligęłtna Pani prowadząca nie znała odpowiedzi na żadne z pytań, póki nie dostała ich na kartce.
niwet, człowiek rozumny czyli homo sapiens należy do królestwa zwierząt także wychodzi na to że ma racje :/
Nie obejrzałem tego do końca, bo wkurw coraz większy się robił. Niestety, co niektórych usuwałbym strzałem w głowę. Nie powinny żyć takie bezmózgie gówna.
co ona pierdoli rosliny wytwarzaja tlen ale tez go pobieraja najwiecej tlenu produkuja....... Oceany! jak by pojechala do dzungli to by sie przekonala , a raczej bylo by jej duszno...
@fangreen
Ty tak na serio o tym tlenie w dżungli i duszności z jego niedostatku?
Zgodnie z twoim tokiem myślenia w saunie też jest duszno, bo mało tlenu...
Choć może z tym brakiem tlenu to prawda - łatwiej człowiekowi zrozumieć, że ludzie takie tępe, bo za mało tlenu w powietrzu i mózg gorzej pracuje.
Ty tak na serio o tym tlenie w dżungli i duszności z jego niedostatku?
Zgodnie z twoim tokiem myślenia w saunie też jest duszno, bo mało tlenu...
Choć może z tym brakiem tlenu to prawda - łatwiej człowiekowi zrozumieć, że ludzie takie tępe, bo za mało tlenu w powietrzu i mózg gorzej pracuje.
Dziękuję! Dziękuję, że chodziłem do szkoły w latach kiedy jeszcze czegoś w tej szkole uczyli. Ultra zjeby!
Nawet fajna szprycha ta prowadząca!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów