📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:42
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa debil.
się uśmiałem,koleś się wywinął a babę diabli porwali dopiekła
To raczej nie był przypadek... dobrze typ to rozegrał.
To raczej nie był przypadek... dobrze typ to rozegrał.
Specjalnie obejrzalem do konca bo myslalem ze moze na koniec jakas rura z gazem pierdolnie cale to zbiorowisko na ciemna strone ksiezyca, a tu chuj wielki jak szelki
żeby tak zejść z tego moturu i go przeprowadzić spokojnie na druga stronę to nieee ... lepiej postawić 50/50 że przejedziesz normalnie albo kurwa spadniesz w jebaną odchłań,połamiesz się,motur do wyjebania,nie dojedziesz na miejsce,ewentualnie w ogóle światło zgaśnie....btw jak by nie przerżyli to ciekawe co stwórca robi z takimi ludźmi jak obejrzy filmik jak na własne życzenie się sami wyjebali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów