Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prywatna, przynajmniej w PL. Przerabiałem to kiedyś z psami, obiło się nawet o sąd. Chcieli mi dać z dupy mandat, zacząłem kląć jak szewc (bez personalnych iwektyw, bo na to już jest paragraf) i nic nie mogli zrobić...
Ruchałeś się w aucie z psami ?
Aaa to głupie malpy... Na zapalonych światłach
naładują sobie akumulator przez pocieranie
hahhaha ale się uśmiałem i tak pomyślałem że co do twoich orgazmów jakie ty masz to jak spisz w nocy smacznie w swoim łóżku. albo w lepszym przypadku jak bierzesz szona na chatę do swojego pokoju !
zwykle w czasie seksu mam 3: analny, oralny i penialny
a Ty tylko jeden bo jak strzepiesz to jest koniec Twojego "seksu"
zwykle w czasie seksu mam 3: analny, oralny i penialny
a Ty tylko jeden bo jak strzepiesz to jest koniec Twojego "seksu"
Pies który dużo szczę mało gryzie ... pewno 3 ruchy i wór suchy
A to stulejarz jeden. Sezon godowy małp się zaczął
Nigdy nie ruchałeś w aucie?
Zwykly dogging a trep przerywa.
Wez jeszcze raz zajrzyj do slownika, o ile jeszcze tego nie zrobiles typku.
hmm.. czy wnętrze samochodu w miejscu publicznym to przestrzeń publiczna czy prywatna?
prywatna ale widać cie na zewnątrz więc raczej średniawo taka sama sytuacja mieszkam na przeciwko przedszkola mogę walić konia w oknie? No tak średnio bym powiedział xD taka sama sytuacja tutaj jest jak cie nie widać Np masz kampera to nic im do tego
prywatna ale widać cie na zewnątrz więc raczej średniawo taka sama sytuacja mieszkam na przeciwko przedszkola mogę walić konia w oknie? No tak średnio bym powiedział xD taka sama sytuacja tutaj jest jak cie nie widać Np masz kampera to nic im do tego
Możesz walić w drzwiach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów