I już dzwonimy do phokuhatuhy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hmm.. czy wnętrze samochodu w miejscu publicznym to przestrzeń publiczna czy prywatna?
Istniało uzasadnione podejrzenie próby rozmnażania ciapatych, wzór konspekt obywatel słusznie podjął działania mające na celu wyeliminowanie zagrożenia w postaci kolejnego ciapaciątka.
Halman napisał/a:
hmm.. czy wnętrze samochodu w miejscu publicznym to przestrzeń publiczna czy prywatna?
Prywatna, przynajmniej w PL. Przerabiałem to kiedyś z psami, obiło się nawet o sąd. Chcieli mi dać z dupy mandat, zacząłem kląć jak szewc (bez personalnych iwektyw, bo na to już jest paragraf) i nic nie mogli zrobić...
contracts napisał/a:
Miał farta że nie trafił na smolucha z giwerą.
Farta ? Teraz mu zarówno typ jak i dziewczyna mogą założyć sprawę i wytoczyć taki proces że zacznie żałować że nie trafił na czarnucha z giwerą.
poruchać się nawet nie można...dlatego ja zawsze blokuję drzwi od środka żeby żaden stulejarz nie przerwał orgazmów
DMT napisał/a:
Prywatna, przynajmniej w PL. Przerabiałem to kiedyś z psami, obiło się nawet o sąd. Chcieli mi dać z dupy mandat, zacząłem kląć jak szewc (bez personalnych iwektyw, bo na to już jest paragraf) i nic nie mogli zrobić...
Waliłeś konia na światłach?
Mieć w aucie opcję ryglowania od wewnątrz i z niej nie skorzystać.... ech...
Folur napisał/a:
poruchać się nawet nie można...dlatego ja zawsze blokuję drzwi od środka żeby żaden stulejarz nie przerwał orgazmów
hahhaha ale się uśmiałem i tak pomyślałem że co do twoich orgazmów jakie ty masz to jak spisz w nocy smacznie w swoim łóżku. albo w lepszym przypadku jak bierzesz szona na chatę do swojego pokoju !
Kto nie ruchał w samochodzie, niech pierwszy rzuci kamieniem. (Ci co w ogóle nie ruchali, niech się nie odzywają)
nagrywający nie rucha, to inni też nie będą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów