📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Dłubie w nosie, lepie kulki i strzelam w inne samochody
aha, to przykro mi że są brzydkie.
Jawa!! Jakby moja Cezete 350 tak załatwiły to bylby z nich materiał na harda
Na chuj całe ? I tak nikt nie rozumie co te szwaby pierdolą. Akcja od 0:40 Łatwiej i szybciej.
XtraLudek napisał/a:
Sam jesteś jak ta niemka, to jakieś holenderki czy cuś.....
Niemki od kobiety nie potrafisz odróżnić -.- ?
Ale i tak słaby fejk, widać nawet jak gość wyłamuje praktycznie drzwi, a w następnej scenie są na swoim miejscu.
no brzydkie i pojebane. dziekuje dobranoc.
to są holenderki debilu
widać ,że u niektórych zdolności lingwistyczne ograniczają się do Polskiej łaciny podwórkowej -.-
widać ,że u niektórych zdolności lingwistyczne ograniczają się do Polskiej łaciny podwórkowej -.-
Dziękuję że mi to wyjaśniłeś, jesteś wspaniały, nie wiem co bym bez ciebie zrobił, wyprowadziłeś mnie z życiowego problemu, jak mam ci dziękować ?
Po prostu strażniczki porządku. Jak wszyscy stoją w korku, to wszyscy, dlatego cwaniaczek za wcinkę został przykładnie ukarany;)
mówią po flamandzku, widać nawet belgijskie rejestracje ale co tam, to są niemki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów