📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taaa córki Josefa Fritzla.
Nie no, quality pierwsza klasa...
Powiedzcie mi co za okrutny skurwiel uparł się, że kamerki internetowe powinny mieć max 2MP?! Dlaczego nie ma w regularnym obiegu 8-10mpix?!
Powiedzcie mi co za okrutny skurwiel uparł się, że kamerki internetowe powinny mieć max 2MP?! Dlaczego nie ma w regularnym obiegu 8-10mpix?!
akurat 2mpix to 1600x1200 a więc więcej niż fullHD, ale jak to z chińską jakością jest jakość nagrywanego materiału leży i kwiczy, więc i 80Mpix nie zrobiło by żadnej różnicy na jakości poza znacznie wydłużonym czasem wczytywani.
Kiedyś oglądałem wywiad z jakimś kolesiem od technologii bodajże od Toshiby i też go zamęczali pytaniami "dlaczego nie montujecie w swoich laptopach powszechnie kamerek 8-10 mpix skoro w dzisiejszych czasach kosztują one tyle samo co 2 mpix?" na co gość odpowiedział, że naukowcy obliczyli, że jakby każdy laptop używany do streamingu video miał tak dobre możliwości nagrywania obrazu, to ruch w internecie wzrósłby o 40% co wpłynełoby na jakość przesyłu obrazu a więc irytowałbyś się jeszzce bardziej bo miałbyś sprzęt "fulhajdefiniszyn" a mimo to oglądałbyś slideshow 2-3 klatek na sekunde i wielkie kwadraciki kompresji
denerwuje mnie, że panny wszędzie się kurwią.. w necie, w życiu no po prostu wszędzie i nie ważne czy są w domu rodzinnym, czy mają mężów, dzieci, dziwki się kurwią od najmłodszych lat i nie widzą w tym nic złego.
Potem weźmiesz sobie taką łajzę za żonę i ty albo twoi znajomi odkryją jaka to kurwa była w necie.
Jebane szmaty!
Potem weźmiesz sobie taką łajzę za żonę i ty albo twoi znajomi odkryją jaka to kurwa była w necie.
Jebane szmaty!
DUST DEVIL napisał/a:
Nie no, quality pierwsza klasa...
Obrazek
Ja czytam dużo książek dlatego zostałem obdarowany niezwykłymi mocami "wyobraźnią" i "inteligencją" te dwie niezwykłe a zarazem tajemnicze umiejętności pozwoliły mi samą siłą woli zwiększyć liczbę pikseli niemal czterokrotnie, dlatego mogę się cieszyć pięknymi widokami. Przeczytajcie Romeo i Julie a najtrudniejsze zagadnienia fizyki obnażą przed wami swą istotę.
@Rems: Mężczyźni "kurwią się" równo tyle samo co kobiety przecież...
ja bym się spierajł, czy siostrzyczka. Pewnie matka
dziwne że jeszcze nikt linka nie podał w komentarzach, ech co się dzieje z tym sadolem :/
Rems napisał/a:
denerwuje mnie, że panny wszędzie się kurwią.. w necie, w życiu no po prostu wszędzie i nie ważne czy są w domu rodzinnym, czy mają mężów, dzieci, dziwki się kurwią od najmłodszych lat i nie widzą w tym nic złego.
Jebane szmaty!
To zostań pedałem, jak Ci to przeszkadza...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów