📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mam mieszane uczucia, bo poznałem ukraińców, nawet jednej rodzinie pomagałem osiedlić się u nas,
facet Polskiego pochodzenia i nie żałuję
są spoko, ale widzę że jest większy napływ podgatunku ukra,
jeden kiedyś znajomemu powiedział, że i tak was polaczki wybijemy, niedługo zresztą i tak go wyjebali z roboty,
ale ostatnio przyjechał do mnie taki ukr, opierdalaka........
myślę, że te filmy o buractwie, pogardzie dla kobiet, wybuchowości, alkoholiźmie, prostactwie nie są z dupy wzięte
facet Polskiego pochodzenia i nie żałuję
są spoko, ale widzę że jest większy napływ podgatunku ukra,
jeden kiedyś znajomemu powiedział, że i tak was polaczki wybijemy, niedługo zresztą i tak go wyjebali z roboty,
ale ostatnio przyjechał do mnie taki ukr, opierdalaka........
myślę, że te filmy o buractwie, pogardzie dla kobiet, wybuchowości, alkoholiźmie, prostactwie nie są z dupy wzięte
Sie kurwa zebrały szmaty w grono i sie trzymią razem jak w jakiejś formajcji żółwia za czasów rzymian takie ujęcie z bajki asterix i obelisk mi sie kojarzy
notak napisał/a:
jeden kiedyś znajomemu powiedział, że i tak was polaczki wybijemy...
Na własne oczy widziałem, jak ukr kład mięso na grilla i słyszałem jak mówił "zdies poliaki". Tak nas kochają. To jest V kolumna...
Jakie to piękne, bandyta, a zachowanie prawidłowe. Cyganki to najgorszy złodziejski element.
Pralpunkt napisał/a:
Pewnie szmaty kradły
Bardzo i tak dobrze
Ps.za mało gazu użył Adolf się z tym nie cackał
Tak, gościu mówi iż łaziły po kiermanach (kieszeniach).
Mówię raz do swej Żony, iż cygan godzien zaufania to cygan bez rąk.
Na to ona skwitowała, że to nieprawda gdyż jeszcze coś może nogami zapierdolić.
myślę, że takim, albo większym didlo
to powinien z grubsza dostać wpierdol każdy sąsiad ze wschodu i zachodu,
kwas i tłuk, wybiórczy także
to powinien z grubsza dostać wpierdol każdy sąsiad ze wschodu i zachodu,
kwas i tłuk, wybiórczy także
Czemu gumowym hujem bo później na komisariacie co powie .....?? że napierdalał penisem. Sprytnie
No no, bije je swoją zabawką rurkowy hero. Poczekajmy jak ich bracia przyjadą się rozmówić.
i prawidłowo, niech wracają do swojego kraju, aaa nie zapomniałem , nie mają takowego
Barnellini napisał/a:
Chyba ochujałeś, że ktoś normalny odważyłby się dotknąć cygankę własnym kutasem
nie wiem, nie wiem, ale to dziwne że facet biega po mieście ze sztucznym kutasem... pożyczył? chyba że od kumpla... także to może być jego kutas... którego używa na co dzień... około 01:07 widać że trzyma go za jakiś papier... więc dobrze wiedział że musiał być już w czyjejś dupie .XD .XD .XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów