📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szkoda tylko, że sztucznym
trytodie napisał/a:
Szkoda tylko, że sztucznym
Chyba ochujałeś, że ktoś normalny odważyłby się dotknąć cygankę własnym kutasem
Chyba ochujałeś, że ktoś normalny odważyłby się dotknąć cygankę własnym kutasem :o
Kolegi kutasem.
Wtedy byłby rasowy hard
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Nie lubię cyganów, ale ukrów to kurwa nienawidzę, pierdolone bydło...
Cyganie są zdecydowanie wyżej w hierarchii najbardziej znienawidzonych zwierząt. Jakaś część Ukraińców jest normalna ale znaleźć normalnego cygana to jest kurwa mission impossible.
Hahaha dajcie link z innego portalu bo jak podrzucam koledze to jak widzi sadistic się boi wejść a to trzeba zobaczyć!
Jak kolega jest pizdą i się boi otworzyć sadisticowy link to nie obejrzy. Jakoś będziemy musieli z tym żyć
Masz w sumie rację. Ale cygana nie widziałem z kilka lat na oczy, a ukropitków widuję codziennie. Stąd moja większa nienawiść do bandersynów...
A ty cygańska bladź niech cię chuj strzeli !
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
łe - łe .
Za nakurwianie cyganów sztucznym chujem zawsze piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów