Chłopaczki denerwują ludzi i łamią prawie wszystkie przepisy śmigając na motorkach, skosili nawet rowerzyste. Oczywiście wszystko wylądowało w internecie na facebooku. Szkoda, że nie widać rejestracji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
no i elegancko sie bawią podczas gdy większość sadoli ma ból dupy bo jedynie siedzą przed kompami
Kaskaderdx10 napisał/a:
no i elegancko sie bawią podczas gdy większość sadoli ma ból dupy bo jedynie siedzą przed kompami
Popierdoleńcy. Inaczej tego nazwać nie można. Potem się wpierdoli pod koła auta i wina gościa z osobówki.
KwusheR popierdolony to ty ejstes. jaka wina goscia z osobowki? Wez kurwa wyjdz gimnazjum bo pierdolisz jak potłuczony.
jebnijcie się w łeb sadolowi umoralniacze,cieszycie pyski z dowcipów o ruchani małych dzieci oraz ludzkiej śmierci i tragedii a krytykujecie to że ktoś sobie na motorze szaleje.nie jeden z was jak widzi gościa jadącego na tylnym kole na ulicy to z otwartą mordą patrzy i myśli też bym tak chciał ale nie mam na tyle odwagi no i kasy na motor
Ja jestem popierdolony? Nie jeżdżę po chodnikach, schodach, nie wyprzedzam prawą stroną, nie zapierdalam obwodnicą na tylnym kole. Ci ludzie stwarzają zagrożenie dla innych.
nie jeździsz bo nie masz czym i nie potrafisz.nie pierdol o łamaniu przepisów bo nie jesteś u siebie na komendzie.
Skurwiałe gnidy. Jak chcecie sobie jeździć to sobie teren kupcie i postawcie tor. Do takich jak wy powinno się móc legalnie strzelać. Stwarzacie realne zagrożenie dla życie i zdrowia postronnych więc postronni powinni stwarzać zagrożenie dla was.
Pierwsza zasada piromana - jeśli nie masz wyjścia, zrób je sobie.
Ta elegancko się bawią mam nadzieje że skończą wgnieceni w jakiegoś tira albo rozpierdoleni o ścianę.
Mam też nadzieje że selekcja naturalna zadziała i w tym wypadku.
Mam też nadzieje że selekcja naturalna zadziała i w tym wypadku.
basteek112.uszkodzony to ty masz odbyt przez swoje pedalskie zabawy.przenieście się na jakieś forum radia maryja albo coś w tym stylu spedalone,zniewieściałe lamusy.tylko wam huje w dupach jebani strażnicy moralności.jazda na tylnym kole po mieście to straszna zbrodnia a samosąd jest jak najbardziej ok jak i dowcipy o gwałceniu dzieci.pierdoleni hipokryci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów