18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Soki 2014-03-23, 23:10 22
W końcu znieczulicie społeczeństwo tymi wkrętami czy prankami-srankami

Za dzieciaka miałem koleżankę, która nad jeziorem co chwilę udawała, że tonie, kilka razy ktoś przychodził z pomocą, a ona się śmiała. Tego samego dnia utonęła, bo jak rzeczywiście zaczęła tonąć to wszyscy myśleli, że znowu wkręca...
Zgłoś
s................e 2014-03-23, 23:17 31
@up
Pomyliłeś z historią o pastuchu, wilku czy jakoś tak.
Zgłoś
kemcia 2014-03-23, 23:42 25
Nie sądziłem że to kiedyś powiem, ale szacun dla czarnucha
Zgłoś
schammann 2014-03-24, 0:28 2
Jakbym znalazł JAJA to bym je ugotował i wpirdolił z majonezem.
Zgłoś
markop4321 2014-03-24, 0:31 3
Kolejny czarny do którego nabrałem szacunku.
Zgłoś
boro666 2014-03-24, 0:55 4
najbardziej wkurzająca jest ta ludzka znieczulica, przechodzą obok ludzi i widząc taką sytuację (niekoniecznie te z nagrań ale i samobójstwa) praktycznie 0 reakcji natomiast dla zwierząt są w stanie zrobić wszystko... idź pan w chuj z takim społeczeństwem
Zgłoś
NcLR 2014-03-24, 1:15 4
Soki napisał/a:

O tym samym pomyślałem. Widząc takie sytuacje, każdy będzie szukał ukrytych kamer zamiast pomóc.
Zgłoś
frogo 2014-03-24, 1:33 7
Kurwa ludzie co wy gadacie, podchodzi do Ciebie przestraszone dziecko a wy będziecie szukać ukrytych kamer. Właśnie przez takich ludzi jak wy żal mi sie robi na widok tej znieczulicy na ulicach. Chęć pomagania trzeba mieć w sobie i działać instynktownie. Zacznijcie myśleć.
Zgłoś
MADErrFAKErr 2014-03-24, 1:35 10
O kurwa! Murzyn o imieniu Andrzej ! koniec świata...
Zgłoś
Lyck 2014-03-24, 2:19
w pierwszym filmiku 5:06 Jak sie czarnuch nazywa??
Zgłoś
Dzoyo 2014-03-24, 2:59 3
Soki napisał/a:

Znieczulicie ? Zapewniam Cie, że czarnych na tej stronie nie ma

Ja myślę, że akurat te filmy tutaj dają do myślenia, a "aktorzy" próbują uświadamiać ludzi przechodzących obok, że trzeba w takich sytuacjach reagować, a nie robią sobie zjebanego pranka.

Co do reszty chuj-pranków to się zgodzę.
Zgłoś
k................z 2014-03-24, 5:15 1
jebany sprawdza na ile może sobie pozwolić w cywilizowanym państwie
Zgłoś
Lololoney 2014-03-24, 9:05
Pieprzycie o znieczulicy, jakby to było jakieś nowe zjawisko... Zburzę Wasz światopogląd - otóż nie jest niczym nowym, po prostu dużo o tym zaczęto mówić w dobie internetów...
Nie mówię, że taka postawa jest słuszna, ale zrozumcie, że to naturalny odruch i chociażby nie wiem ile filmików o tym nagrano, napisano książek/reportaży w gazetach i huczano w tv, to prawdopodobieństwo, że ktoś Wam pomoże w "trudnej sytuacji" o wiele nie wzrośnie... Szczególnie, że media kreują rzeczywistość, jakoby za każdym rogiem czaił się morderca, czy złodziej... Zobaczycie, że za 20 lat to media ludziom taką papkę z mózgów zrobią, że ci będą się bali wyjść z domu...
Zgłoś
Darkstep 2014-03-24, 9:18 2
1:35

A o to, typowy murzyn który nagrywa filmik, żeby wrzucić na worldstarhiphop.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem