Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Utylizowac to zlodziejskie scierwo
Nonsens. Ja od dawna uważam, że za drobne kradzieże, nie wsadzać do kryminału, nie bić, nie łamać. Zrobić taki burdel, dom publiczny. Normalnie sprawa w sądzie, prawomocny wyrok i np kara dwóch miesięcy w burdelu.
Złodziej uczciwie daje dupy pod przymusem, oczywiście z zachowaniem wszystkich norm , czyli bez przemocy, 8 godzin dziennie, z wyżywieniem, dostępem do lekarza. I faceci i kobiety. Bez podziału. Zadowoleni wszyscy. A złodziej ma prawo zrobić coś dobrego dla społeczeństwa, które skrzywdził
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Nonsens. Ja od dawna uważam, że za drobne kradzieże, nie wsadzać do kryminału, nie bić, nie łamać. Zrobić taki burdel, dom publiczny. Normalnie sprawa w sądzie, prawomocny wyrok i np kara dwóch miesięcy w burdelu.
Złodziej uczciwie daje dupy pod przymusem, oczywiście z zachowaniem wszystkich norm , czyli bez przemocy, 8 godzin dziennie, z wyżywieniem, dostępem do lekarza. I faceci i kobiety. Bez podziału. Zadowoleni wszyscy. A złodziej ma prawo zrobić coś dobrego dla społeczeństwa, które skrzywdził
Tak się właśnie rodzi patologie i patoinfluenserów chory pojebie. Obcinać ręcę i wskazywać którędy na najwyższy dach wieżowca jak już zrozumieją, że bez rąk to słaba opcja egzstencji.
Obcinać ręcę i wskazywać
Nie w kartonowym państwie. Wytłumacz złodziejaszkowi, że za 500 zł stracił rękę, ale oszust Rafał Gaweł za 300 000 bawi się z córką komendanta policji w Norwegii, że Sasin za 70 mln dostał wysoki stołek, a Jaś Kapela za JPGMD dostał 50 000 stypendium kulturowego.
[ Dodano: 2025-01-14, 10:03 ]
p kara dwóch miesięcy w burdelu.
Biedroń ze Śmieszkiem celowo zorganizowaliby gang złodziejaszków. No i ciekawe kto (poza pedałami) chadzałby do burdelu gdzie 99,9% złodziejek to spasione Cyganiuchy.
Nonsens. Ja od dawna uważam, że za drobne kradzieże, nie wsadzać do kryminału, nie bić, nie łamać. Zrobić taki burdel, dom publiczny. Normalnie sprawa w sądzie, prawomocny wyrok i np kara dwóch miesięcy w burdelu.
Czyli nigdy nie zniknie problem zlodziejstwa jesli bedzie sie litowac nawet nad malymi (sic!) zlodziejaszkami...
z zachowaniem wszystkich norm , czyli bez przemocy, 8 godzin kobiety. Bez podziału.
Pchali by się ze swoimi roz3banymi i brudnymi dupskami po żarcie i darmowego lekarza.
Lepiej na mordzie wypalać znak żelazem.
I cyk wyrok 50% łagodniejszy niż w przypadku faceta, który by zrobił to samo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów