Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie zmienię Twojego światopoglądu, więc masz piwo. W trójmieście w komunikacji miejskiej jeżdżą Grażynki przed emeryturą lub nawet dorabiają do emerytury i bardzo dobrze manewrują wciskając się na centymetry wielkimi składami, a poza tym nie przyspieszają jak pojebane, żeby zaraz hamować na czerwonym świetle, aż wszyscy pasażerowie latają jak worek ziemniaków.
Co do Karyn to karyna zostanie zawsze karyną i będzie uważać, że droga należy tylko do niej, a każda stłuczka, itp to nie jej wina.
Życzę ci, żeby cię to samo spotkało
Za duży już jest pewnie i by się nie zmieścił pod spodem.
Jak nie będzie uważał to na pewno kogoś przejedzie...
Spoko tylko nie wiem po chuj to piszesz skoro to jest SADISTIC.PL nie wiem kto dał ci te piwa pewnie lewactwo cipowate
Spoko tylko nie wiem po chuj to piszesz skoro to jest SADISTIC.PL nie wiem kto dał ci te piwa pewnie lewactwo cipowate
Normalni ludzie dali piwo, bo nikt nie życzy dziecku śmierci.Zrozumiesz jak dorośniesz i będziesz miał swoje.Chociaż może nie miej, za bardzo zjebane geny
Czy wy nie rozumiecie, że sadistic taki ma być?! Znieczulica, drwiny i trapy w postaci kobiet sadola.
Jeszcze nigdy nie spotkałem na swojej drodze i nie widziałem jako bierny lub czynny uczestnik ruchu kobiety która PROWADZI AUTO. One tymi autami JADĄ , do przodu albo do tyłu.
Widział ktoś taką przeciętną babę za kierownicą i żeby była w 100% świadomym operatorem pojazdu? Dziura na drodze ? Dowiaduje się dopiero kiedy w nią wjedzie. Nie ma świateł włączonych ? Ogarnia po 3 kilometrach jazdy w kompletnej ciemności. Padał deszcz, przestało lać ? Wycieraczki dalej chodzą.
Do tego celowanie w każdy zakręt jakby grała w zbijaka na wuefie albo grała w Jengę. Nagłe zdarzenie na drodze ? Darcie mordy i zero reakcji aż do samoczynnego zatrzymania się pojazdu na drzewie/ścianie/człowieku/innym pojeździe.
Taką zabawę proponuję dla niedowiarków: Przez najbliższy czas próbując przejść przez jezdnię na pasach, zwróćcie uwagę czy kobieta jadąca autem zatrzyma się przed przejściem i was przepuści. na 1000 "użytkowniczek" dróg 999 przejedzie obok was patrząc gdzieś hen w horyzont swoich myślowych zdarzeń, które zapytane wprost :
-"Hej Basia czy na tym przejściu które minęliśmy 5 sekund temu stali jacyś ludzie?"
- "przejściu? "
No tylko ciekawe, że jak się jakiś debil owinie wokół drzewa, to w 99 na 100 przypadków ma chuja a nie cipkę. Co za przypadek!
Ogarnij się, to jest Sadistic a nie TikTok i to jest tutaj normalne, że kręci się bekę z czyjegoś wypadku
Od czasów pandemii przybyło tu zbyt dużo gimbazy bez poczucia humoru...
żebyś cię nie popłakał cipeuszu jeśli Ci się nie podobają takie filmy i komentarze pod nimi to polecam kwejka
Ogarnij się, to jest Sadistic a nie TikTok i to jest tutaj normalne, że kręci się bekę z czyjegoś wypadku
Od czasów pandemii przybyło tu zbyt dużo gimbazy bez poczucia humoru...
Skoro wspominasz o jakichś kwejkach i tiktokach, to zapewne sam jesteś tam stałym bywalcem. Sprzedałeś się już sam- dzieciaku.
A ja nie. Każdy kiedyś dorośnie troszkę. Życzę, aby miał dziecko, wychowywał, karmił i kochał je. A potem obejrzał ten film jeszcze raz i przeczytał swój komentarz.
Dojdzie do wniosku sam.
ale z ciebie mientka rura. Wypad z sadola!!!
A ja nie. Każdy kiedyś dorośnie troszkę. Życzę, aby miał dziecko, wychowywał, karmił i kochał je. A potem obejrzał ten film jeszcze raz i przeczytał swój komentarz.
Dojdzie do wniosku sam.
I to jest własnie ten tok rozumowania sadolowych pizdeczek, które kierują się emocjami, a raczej to emocje kierują nimi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów