18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SpeedyG 2020-06-23, 9:52
Wyzimlak,

Nie zmienię Twojego światopoglądu, więc masz piwo. W trójmieście w komunikacji miejskiej jeżdżą Grażynki przed emeryturą lub nawet dorabiają do emerytury i bardzo dobrze manewrują wciskając się na centymetry wielkimi składami, a poza tym nie przyspieszają jak pojebane, żeby zaraz hamować na czerwonym świetle, aż wszyscy pasażerowie latają jak worek ziemniaków.

Co do Karyn to karyna zostanie zawsze karyną i będzie uważać, że droga należy tylko do niej, a każda stłuczka, itp to nie jej wina.
Zgłoś
kulawiec 2020-06-23, 16:46 1
Bushido21 napisał/a:

Życzę ci, żeby cię to samo spotkało

Za duży już jest pewnie i by się nie zmieścił pod spodem.
Zgłoś
homorek 2020-06-23, 17:52 2
Bushido21 napisał/a:

Jak nie będzie uważał to na pewno kogoś przejedzie...
Zgłoś
MrNeko 2020-06-23, 17:53 5
Bushido21 napisał/a:

Spoko tylko nie wiem po chuj to piszesz skoro to jest SADISTIC.PL nie wiem kto dał ci te piwa pewnie lewactwo cipowate
Zgłoś
Essent 2020-06-23, 19:06 2
MrNeko napisał/a:

Spoko tylko nie wiem po chuj to piszesz skoro to jest SADISTIC.PL nie wiem kto dał ci te piwa pewnie lewactwo cipowate

Normalni ludzie dali piwo, bo nikt nie życzy dziecku śmierci.Zrozumiesz jak dorośniesz i będziesz miał swoje.Chociaż może nie miej, za bardzo zjebane geny
Zgłoś
hujoczita 2020-06-23, 19:10 2
Jak kurwa czytam te komentarze z serii: "żal mi dziecka" czy też "jak można być takim skurwysynem i bić zwierzę" to mi wstyd za tych ludzi co tu wchodzą.
Czy wy nie rozumiecie, że sadistic taki ma być?! Znieczulica, drwiny i trapy w postaci kobiet sadola.
Zgłoś
xXx5226 2020-06-23, 20:44
Bushido21 napisał/a:

Zbyt litościwy jesteś.
Zgłoś
ellsworth 2020-06-23, 20:50
Pies_poligona napisał/a:

Jeszcze nigdy nie spotkałem na swojej drodze i nie widziałem jako bierny lub czynny uczestnik ruchu kobiety która PROWADZI AUTO. One tymi autami JADĄ , do przodu albo do tyłu.
Widział ktoś taką przeciętną babę za kierownicą i żeby była w 100% świadomym operatorem pojazdu? Dziura na drodze ? Dowiaduje się dopiero kiedy w nią wjedzie. Nie ma świateł włączonych ? Ogarnia po 3 kilometrach jazdy w kompletnej ciemności. Padał deszcz, przestało lać ? Wycieraczki dalej chodzą.
Do tego celowanie w każdy zakręt jakby grała w zbijaka na wuefie albo grała w Jengę. Nagłe zdarzenie na drodze ? Darcie mordy i zero reakcji aż do samoczynnego zatrzymania się pojazdu na drzewie/ścianie/człowieku/innym pojeździe.
Taką zabawę proponuję dla niedowiarków: Przez najbliższy czas próbując przejść przez jezdnię na pasach, zwróćcie uwagę czy kobieta jadąca autem zatrzyma się przed przejściem i was przepuści. na 1000 "użytkowniczek" dróg 999 przejedzie obok was patrząc gdzieś hen w horyzont swoich myślowych zdarzeń, które zapytane wprost :
-"Hej Basia czy na tym przejściu które minęliśmy 5 sekund temu stali jacyś ludzie?"
- "przejściu? "

No tylko ciekawe, że jak się jakiś debil owinie wokół drzewa, to w 99 na 100 przypadków ma chuja a nie cipkę. Co za przypadek!
Zgłoś
sirapacz 2020-06-23, 22:48
@Bushido21 No przecież go spotkało - nie widać po wypowiedzi? ))
Zgłoś
fikuswdoniczce 2020-06-23, 23:17
Bushido21 napisał/a:

Ogarnij się, to jest Sadistic a nie TikTok i to jest tutaj normalne, że kręci się bekę z czyjegoś wypadku

Od czasów pandemii przybyło tu zbyt dużo gimbazy bez poczucia humoru...
Zgłoś
giga92 2020-06-23, 23:39
Bushido21 napisał/a:

żebyś cię nie popłakał cipeuszu jeśli Ci się nie podobają takie filmy i komentarze pod nimi to polecam kwejka
Zgłoś
Bushido21 2020-06-24, 1:50
Do tych pseudo twardzieli wyżej. Chcecie prawdziwego sadola? Zapraszam do mnie, a zafunduje wam duzo bardziej wyrafinowane atrakcje, niż te wszystkie gangi w Ameryce Płn, i gwarantuje, że mi powieka nie drgnie.

fikuswdoniczce napisał/a:

Ogarnij się, to jest Sadistic a nie TikTok i to jest tutaj normalne, że kręci się bekę z czyjegoś wypadku
Od czasów pandemii przybyło tu zbyt dużo gimbazy bez poczucia humoru...

Skoro wspominasz o jakichś kwejkach i tiktokach, to zapewne sam jesteś tam stałym bywalcem. Sprzedałeś się już sam- dzieciaku.
Zgłoś
PixLord 2020-06-24, 2:08
Bushido21 napisał/a:

A ja nie. Każdy kiedyś dorośnie troszkę. Życzę, aby miał dziecko, wychowywał, karmił i kochał je. A potem obejrzał ten film jeszcze raz i przeczytał swój komentarz.
Dojdzie do wniosku sam.
Zgłoś
russian-roulette 2020-06-24, 10:08
Bushido21 napisał/a:

ale z ciebie mientka rura. Wypad z sadola!!!
Zgłoś
dżonyłojlker 2020-06-24, 16:23
PixLord napisał/a:

A ja nie. Każdy kiedyś dorośnie troszkę. Życzę, aby miał dziecko, wychowywał, karmił i kochał je. A potem obejrzał ten film jeszcze raz i przeczytał swój komentarz.
Dojdzie do wniosku sam.

I to jest własnie ten tok rozumowania sadolowych pizdeczek, które kierują się emocjami, a raczej to emocje kierują nimi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem