📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
40 zarobiła
proste: Człowiek to chyba było z tego egipskiego przysłowia czy coś w tym stylu?
Ho HO Ho tego nie znałem...
Dawać całą serię, co się będziecie rozdrabniać. Nikt przecież nie potrafi szukać na tym portalu.
Coś z rodzaju:
- Co to jest - w ręce jest żółte, wyrzucone w górę - czerwone, gdy spada jest niebieskie a gdy uderzy o podłogę różowe?
- Yyyyyy...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- Ja też nie wiem, ale zajebiście zmienia kolory
- Co to jest - w ręce jest żółte, wyrzucone w górę - czerwone, gdy spada jest niebieskie a gdy uderzy o podłogę różowe?
- Yyyyyy...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- Ja też nie wiem, ale zajebiście zmienia kolory
@ dzieńświra
Ja zwykle wracam nad ranem na 4 popołudniu spokojnie na 2 a wieczorem to czasem na 3...
Ja zwykle wracam nad ranem na 4 popołudniu spokojnie na 2 a wieczorem to czasem na 3...
Skora2 napisał/a:
proste: Człowiek to chyba było z tego egipskiego przysłowia czy coś w tym stylu?
Chodzi Ci o zagadkę z króla Edypa ?
Fishak napisał/a:
Chodzi Ci o zagadkę z króla Edypa ?
Zadaną przez sfinksa chyba. Ale to było:
Co o świcie chodzi o czterech nogach, w południe na dwóch a wieczór o trzech
jedyne co mi się kojarzy to to że dzień był przedstawiony jako całe życie .Rano czyli okres kiedy raczkujemy(chodzimy na czterech), popołudniu to ten czas gdy chodzimy(chodzimy na dwóch) ,a wieczorem podpieramy się laską (chodzimy o trzech) kiedy to już jesteśmy starzy. Odpowiedzią jest CZŁOWIEK.
Nie to nie jest z zagadka Edypa
W zagadce Edypa bylo
Na poczatku chodzi na czterech pozniej na dwoch pozniej na trzech a tutaj jest troche inaczej.
Wymyslila byle gowno i zarobila
W zagadce Edypa bylo
Na poczatku chodzi na czterech pozniej na dwoch pozniej na trzech a tutaj jest troche inaczej.
Wymyslila byle gowno i zarobila
hahha jakie tęgie rozkminy pod filmem:D. Nie ma odpowiedzi na jej zagadkę!
proste... dziadek zasuwający o kulach
@up dzięki! Wiedziałem, że wieloletnia edukacja się przyda w życiu:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów