📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:17

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Okręt w półpodwodny. Inżynierowie nie mogli się dogadać czy ma pływać czy tonąć. To poszli na kompromis.
To jest zajebiste, jak ludzie potrafią się dostosować do trudnych warunków ekonomicznych. Mimo wszystko zbudowali barkę, która wygląda, jak wygląda ale pływa, a europejczyk za tę równowartość tej barki pewnie by nawet roweru nie potrafił zrobić.
@Justynka99 zbudowali to dużo powiedziane. To kiedyś była pełnoprawna łajba na 99% wybudowana nie u nich, oni po prostu są jak ostatni właściciel hondy civic. Byleby do przodu

Cóż, kto nie ryzykuje ten nie ma. Oni mają zapewne tak małą marżę że musza ryzykować bardziej niż my i biorą tyle towaru ile się da zachowują pływalność. Poza tym pływają po rzece więc szanse na wystarczająco wysokie fale żeby zalać kluczowe przedziały są raczej małe, no i odległość na którą transportują też raczej niewielka.

Prawie jak podwodny kacapski krążownik rakietowy "Moskwa"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie