📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda, że nie ma głosowych gifów
było
okanslig
Piwo za odwage:D
Piwo za odwage:D
Dokładnie za 47 razem zrozumiałem co babunia mówi.
Wcześniej nie wiedziałem co to za język.
Wcześniej nie wiedziałem co to za język.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Ale cięta riposta
Kiedy wy się w końcu nauczycie, że pisząc "było" trzeba podać link do oryginału
Może lubią "Autor komentarza otrzymał ostrzeżenie", i w sumie całe szczęście że to lubią .
Z jakiego to filmu/dokumentu czy chujwieczego?
hah dobre, bo zgrałem to z Faktów TVN jakies 2 i pół miecha temu znaczy się ktoś poczynia plagiat ... to było odnośnie szczytu sadyzmu gdzie laska pierdziała drugie prosto w twarz :/ (2010-08-24, 21:29 Temat: Szczyt sadyzmu.)
tip.top napisał/a:
Kiedy wy się w końcu nauczycie, że pisząc "było" trzeba podać link do oryginału
ja tylko ostrzegłem, że było w komentarzach, określiłem czas, lecz jak jest w komentarzach to nie ma podanej nazwy, nie można w żaden sposób tego znaleźć po tagacah, jedyna możliwość to wrzucić na serwer ten sam film i tam będzie informacja, że jest coś podobnego o tej samej wielkości. Ja pierdole tip top ogarnij z tymi warnami, chciałem tylko pomóc opisując sytuację wcześniejszego pojawienia się tego filmiku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów