📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Zrobił to specjalnie, żeby potem geniusze nanieśli taga KAŁOTIK na jego ulubionej melinie.
Matt napisał/a:
Jest kaotic jest dobrze.
To jest niekończące się źródło tematów użytkownika Haltman, metodą Kopiuj i Wklej.
Ale co mu tam żałować, niech ma, choć na KAŁOTIKU masz szybciej i z pierwszej ręki.
Ot cała tajemnica geniuszu.
Rozpierdalają mnie jak jeżdżą w jeansach jak kurwa dupskiem kurwa przejedzie przy 160 km na godzine po asfalcie to będzie srał do woreczków no ale chuj taką pasja
Z prawej to kafejka internetowa Kaotic?
O co chodzi z tym kaotic.com? Bo jakoś nie wieże że dodali to na wejściu do...czegoś ( ͡º ͜ʖ͡º)
laska - mosquito napisał/a:
O co chodzi z tym kaotic.com? Bo jakoś nie wieże że dodali to na wejściu do...czegoś ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ja też nie wiem, o co chodzi z tymi "wieżami"?
Jedyne co mi przychodzi na myśl, to dwie wieże, które prezes chciał stawiać
Tylko wtedy byłyby tagowane kaczym guanem, a nie KAŁOTIKIEM.
witekkk napisał/a:
A ten Kaotic.com to ma wszędzie warśtaty?
No jacha, że tak.
Zapisy u Haltmana,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów