18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
A ja myślałem, że to cud!
D................l • 2011-09-14, 17:29
Rzecz miała miejsce na dniach niedaleko Krosna (podkarpackie), może komuś obiło się o uszy. Otóż chodzi tu o pomnik , który rzekomo zaczął krwawić. Oczywiście grupa fanatyków, powszechnie zwana moherami zaczęła wymyślać historie, jako że po otarciu krwi chusteczką, ta nadal wypływała i inne takie

Dzięki mediom sprawa nabrała charakteru cudu, objawienia - z wizytą przyjechało już kilka pielgrzymek.

Ku rozczarowaniu dewotów:

Okazało się, że 16 letni "satanista" popieścił pomnik sztuczną krwią. Księża już drukowali pocztówki i rzeźbili posążki, cały interes runął, nie będzie drugiej Częstochowy

Źródło: krosno24.pl

Temat piszę by uświadomić co po niektórych, w jak zacofanym kraju żyjemy, jebany ciemnogród!
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
marcinsud 2011-09-14, 21:37
@xxSekiPlxx Już się wiele razy tłumaczył co by zrobił, poza tym to chrześcijaństwo jest religią nadstawiania policzka i kochania swych wrogów, więc o chuj ci chodzi? Kochaj Darskiego jak siebie samego napisano w księdze i tego się trzymaj.
Zgłoś
d................r 2011-09-14, 21:41 2
Zgłoś
Stefan_Sigal 2011-09-14, 21:55
ale ich w chuja zrobił ten szatanista jeden
Zgłoś
c................5 2011-09-14, 23:24
Jezus z miesiączką pozamaciczną. Hell Yeah koniec jest bliski!
Ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe pomysły na przywołanie totalnego rozpierdolu?
Zgłoś
mamo kupe 2011-09-14, 23:30
zróbmy z Polski drógą Holandie gdzie cioty gejuchy siedzą na stołkach i mogą adoptować male dzieci to jest popierdolone, a wy kurwa Polacy nic kurwa o życiu nie wiecie , najlepszy przyklad dają gimnazjaliści pisząc ze pierdole biskupa i za rączke z mamą do kościoła zapierdalaja , CHORE !!! nie obrażam gimbusów bo równiedobrze może to pisać murzyński najemnik ruskiego cara . Huj z debilami .
Zgłoś
Prozac 2011-09-14, 23:34
Kurwa ale ciemnogrod w tej wolsce katolickiej dobrze ze Polacy jeszcze sa na tej ziemi i nie dadza sie mamic jakimis guslami i bozkami! Polak nie kleka przed nikim a juz napewno nie przed facetem w sukience.... jak sie wolakom nie podoba wypierdalac do watykanu watykanczyki! ale tam was tez nie przyjma wladcy swiata z holota i ciemnota sie nie zadaja! takich jak wy watykanczyki sie doi jak krowy wlasnie takimi "cudami" barany! hahaha

mamo kupe napisał/a:

zróbmy z Polski drógą Holandie gdzie cioty gejuchy siedzą na stołkach i mogą adoptować male dzieci to jest popierdolone, a wy kurwa Polacy nic kurwa o życiu nie wiecie...

faktycznie masz kupe a raczej gowno zamiast lba! wole oddac dziecko pedalom niz wam watykanczykom przynajmniej dziecka nie wyruchaja!!! jak ci sie nie podoba Polska to wypierdalaj do watykanu co ty tutaj robisz skoro jest tak zle?!
t................n 2011-09-14, 23:47
ja pierdolę w jakim my zacofanym kraju żyjemy...te mohery klęczące przy murku z różańcem w rękach... ciężko mi uwierzyć w łatwowierność ludzi. jakiś debil wylał farbe dla jaj a ci już z drugiego końca polski przyjechali pewnie.
szczerze, to czekam aż te stare kurewskie pokolenie moherowe wymrze bo zaczęło mi to przeszkadzać.
Zgłoś
P................r 2011-09-15, 9:19
Zgłoś
kotorminator 2011-09-15, 9:48
Służby fotograficzne i medialne?
Zgłoś
Corey_09 2011-09-15, 10:36
ja pierdole, wystarczy pobazgrać jakaś figurkę farba a zleca się zjeby i zaczną się modlić
Zgłoś
mattias 2011-09-15, 10:55
pośmiejcie się z waszych palikotojebców albo muslimów.od katoli wara,bando gimnazjalistów!!!!
Zgłoś
s................s 2011-09-15, 11:42
xxSekiPlxx napisał/a:

Jak, to jest, że oskarża się chrześcijan o nienawiść, plucie jadem itp. A jak pojawia się jakiś religijny temat, to do plucia najpierw zabierają się ateiści i inne tego typu elementy? Swoją drogą jestem ciekaw, czy przeciwnik religii Adam Darski odważyłby się na podarcie koranu?

koran to pół biedy ale torę jakby ruszył...
Zgłoś
Psychiczny 2011-09-15, 17:16
Widać jacy ludzie podchodza do wyborów , ciemnota która wszystko łyknie .
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem