Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:51
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Napinaczka drogowa - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
darnext123 2024-12-31, 14:53 52
Akurat każda bogata, biedna osoba w Azji niezależnie gdzie pracuje czy co robi powie jedno hindusi to najgorszy typ jaki można spotkać. Za nimi są bogaci chińczycy oraz rosjanie myślący że są bogami bo mają w kurwe kasy bo wydają 100x więcej na wakacjach niż przeciętny białas. Hindusi zawsze coś odpierdalają a do tego jebie często od nich mimo iż się nawet myją częściej niż biali (może to genetyka). Raz mnie rozjebało jak byłem na masażu i wyprosili hindusów mówiąc że ich tutaj nie obsługują xD. Co jak co ale cała Azja jest zgodna hindusi to jebane bydło.
Zgłoś
elajza15 2024-12-31, 15:27 16
darnext123 napisał/a:

Akurat każda bogata, biedna osoba w Azji niezależnie gdzie pracuje czy co robi powie jedno hindusi to najgorszy typ jaki można spotkać. Za nimi są bogaci chińczycy oraz rosjanie myślący że są bogami bo mają w kurwe kasy bo wydają 100x więcej na wakacjach niż przeciętny białas. Hindusi zawsze coś odpierdalają a do tego jebie często od nich mimo iż się nawet myją częściej niż biali (może to genetyka). Raz mnie rozjebało jak byłem na masażu i wyprosili hindusów mówiąc że ich tutaj nie obsługują xD. Co jak co ale cała Azja jest zgodna hindusi to jebane bydło.

Robiłem z kilkunastoma w UK i wcale nie są aż tacy najgorsi, czego nie można powiedzieć o niebiesko-żółtych karaluchach . Może pod wzgledem pracowitośći czy higieny można im wiele zarzucić, ale są totalnie pokojowi, nie wchodzą w drogę, siedzą cicho i nie próbują na siłę wciskać swoich światopoglądów.
Sporo z nich pracuje też w Polskim Kijowie 2.0 i z tego co wiem, to też potrafią zapie*dalać, żeby godnie żyć.
Zgłoś
Hyperion 2024-12-31, 16:19 9
Należy się zastanowić, co tutaj tak na prawdę jest atrakcją turystyczną i dla kogo.
Zgłoś
Pathron 2024-12-31, 16:37 24
darnext123 napisał/a:

Chuj z tego że się myją częściej niż biali jak zamiast wody używają krowiego moczu czy innego gangesu.

[ Dodano: 2024-12-31, 16:43 ]
elajza15 napisał/a:

Robiłem z kilkunastoma w UK i wcale nie są aż tacy najgorsi, czego nie można powiedzieć o niebiesko-żółtych karaluchach . Może pod wzgledem pracowitośći czy higieny można im wiele zarzucić, ale są totalnie pokojowi, nie wchodzą w drogę, siedzą cicho i nie próbują na siłę wciskać swoich światopoglądów.
Sporo z nich pracuje też w Polskim Kijowie 2.0 i z tego co wiem, to też potrafią zapie*dalać, żeby godnie żyć.

Ja z miałem nieprzyjemnośc pracować z ukrami. Szef kupił im zajebistą przyczepę kempingową (naprawdę zajebista, w środku lepiej niz u połowy piwniczaków z sadola) IPo miesiącu pracy (tyle wytrzymali na trzeźwo) jak wrócilismy po przerwie świąteczbnej to losowaliśmy słomki kto wejdzie w OP1 do środka i uchyli okno. Ścierwo nasrało nawet na stole., do okoła cebula ( znak rozpoznawczy ukrów, jedzą jak jabłka) i kolejne odchody. Tak jest wdzięczność bydła ze wschodu za pracę, gościnę i pomoc.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-31, 16:49 8
Pathron napisał/a:

Chuj z tego że się myją częściej niż biali jak zamiast wody używają krowiego moczu czy innego gangesu.

Zgłoś
kogut117 2024-12-31, 17:07 3
Kolejka już czeka
Zgłoś
htp 2024-12-31, 17:23
darnext123 napisał/a:

Akurat w autobusie w Warszawie potrafi śmierdzieć dużo gorzej niż w autobusie Indiach. Oprócz tego Indie to wiele narodów, języków, wierzeń. Uogólnianie świadczy o słabej znajomości tematu.
Do ortografii nie będę się czepiał, to nic nie da.
Zgłoś
darnext123 2024-12-31, 17:23
elajza15 napisał/a:

Jeśli chodzi o pracę to nic im nie można zarzucić ale osobiście nigdy nie pracowałem z nimi ale ogólnie uchodzą za inteligentnych oraz pracowitych mówie o imigrantach zarobkowych. Jeśli chodzi o turytów to zachowują się jak bydło i przez to cała azja nimi gardzi zresztą zachowują się też tak u siebie jak np ślinienie się bo jest ktoś biały. Z drugiej strony biedni są i nigdy nie wyszli z swoich dzielnic więc się im nie dziwie.
Zgłoś
mianas 2024-12-31, 17:49 3
darnext123 napisał/a:

O Cyganach zapomniałeś to ścier** z najniższej kasty ich nawet z Indii wyjeb **i
Zgłoś
gucio_gu 2024-12-31, 17:49 2
Pathron napisał/a:

Ja z miałem nieprzyjemnośc pracować z ukrami. Szef kupił im zajebistą przyczepę kempingową (naprawdę zajebista, w środku lepiej niz u połowy piwniczaków z sadola) IPo miesiącu pracy (tyle wytrzymali na trzeźwo) jak wrócilismy po przerwie świąteczbnej to losowaliśmy słomki kto wejdzie w OP1 do środka i uchyli okno. Ścierwo nasrało nawet na stole., do okoła cebula ( znak rozpoznawczy ukrów, jedzą jak jabłka) i kolejne odchody. Tak jest wdzięczność bydła ze wschodu za pracę, gościnę i pomoc.

daj zdjęcia
Zgłoś
Pathron 2024-12-31, 18:22 2
gucio_gu napisał/a:

daj zdjęcia

Nie mam tak zjebanego łba jak ty żebym robił zdjęcia gównu. Jak dla mnie wystarczy fakt zaistniałej sytuacji a ty rób sobie dalej zdjęcia z gównem albo sam nim jesteś.
Zgłoś
gucio_gu 2024-12-31, 18:26
Pathron napisał/a:

Nie mam tak zjebanego łba jak ty żebym robił zdjęcia gównu. Jak dla mnie wystarczy fakt zaistniałej sytuacji a ty rób sobie dalej zdjęcia z gównem albo sam nim jesteś.

Co kurwa, ?Chyba coś się pomyliło
Zgłoś
bambinizm 2024-12-31, 18:42 1

Normalna sprawa. Nas białych odróżnia tylko to, że staramy się trzymać zdała od prymitywnych, tego typu zachowań i przeciętny młody mężczyzna ma sporo mniej testosteronu niż tamci. Dla mnie to proste do ogarnięcia. Pojechała na wczasy do brudasów i robi z tego sensację.

Gdyby kutas nie stawał na widok dobrej świni, to żaden plemnik nie wbiłby się w jajo i rodzaj ludzki wyginąłby w jedno pokolenie. Tak zostaliśmy stworzeni.

Btw. Kiedyś rozkminiłem, że gdyby na świecie została tylko jedna najbrzydsza samica i stu samców, to zginęłaby szybciej niż urodziła pierwsze potomstwo. Np. od przypadkowego łokcia w skroń, gdy z tych stu, dajmy na to 20-tu "alfa" tłukłoby się o nią, tuż przy niej.

Sorry za wypracowanie, krócej się nie dało 🥴
Zgłoś
Anthek 2024-12-31, 18:43 4
No jak laska ma IQ mniejsze niż średnia Nigerii to czego, ona się, kurwa spodziewała jadąc do tego syfu na wakacje? Następnym razem proponuje jakiś Afganistan i chodzić w mini oraz z połową cycka na wierzchu. No ale koniecznie niech nagra filmik jak to ichniejsze kamienie bolą, będzie na harda.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem