📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Pozornie taki nerd, safanduła. Ale jak zżenił małpie kopa od razy poczułem do niego sympatię.
Ale po co wyjaśnienie - Muszyna złodzieja. To oczywiste, każdy jest ukrytym złodziejem i potencjalnym zbieraczem bawelny
Manolito666 napisał/a:
Pozornie taki nerd, safanduła. Ale jak zżenił małpie kopa od razy poczułem do niego sympatię.
A jakby polaczka-złodzieja tak potraktowali, to byłby wrzask, że naszych biją
Mam nadzieję, że świat się trochę obudzi z tego spierdolenia umysłowego. Wydarzenia na Ukrainie, w Szwecji, całe te ruchy BLM, LGBTQWERTYAGD, nie dobrze mi się robi od tego. No i te czarnuchy wsadzane na siłę w każdy film, serial obecnie itd.
Nie uważałem siebie nigdy za rasistę, ale teraz już uważam.
Nie uważałem siebie nigdy za rasistę, ale teraz już uważam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów