Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
przeciez napisal ze najebany jest. a racji troche przy okazji ma:P
a co do tematu to masz browar za 4:30-4:48
nawet komentator sie z rytmem zgrywa:D
co do komentatora to masz racje , jakby z tej muzy
z resztą to jeden z lepszych wyczynów tej kompilacji
Co ty pierdolisz ?? ile kasy ci trzeba żeby np. zajrzeć do kosza w podskoku?? albo skoczyć dalej niż 9 metrów !? I zapamiętaj że Polakiem sie nie staje tylko rodzi i czegokolwiek byś nie zrobił to polakiem zostaniesz do końca życia !!! To je życie ..tego nie pomalujesz !! hehe
Mam pytanie! te ludzie latawce. Oni potrafią wylądować ? można gdzieś to znaleść tzn. moment lądowania chyba że na hardzie
Lądowanie wygląda mniej więcej tak jak w przypadku normalnego skoku spadochronowego. Jak już ci się znudzi zapierdalanie to możesz otworzyć spadochron, po czym rozpiąć kostium żeby uwolnić ręce i sobie latać powoli gdzie chcesz.
Lądowanie wygląda mniej więcej tak jak w przypadku normalnego skoku spadochronowego. Jak już ci się znudzi zapierdalanie to możesz otworzyć spadochron, po czym rozpiąć kostium żeby uwolnić ręce i sobie latać powoli gdzie chcesz.
Dziękuję ślicznie
Ten kostium to wingsuit. Po tym znajdziesz.
@damian_tcv
Jeden hardkor już wylądował bez użycia spadochronu, na wcześniej przygotowanym lądowisku z kartonów i innych amortyzatorów. Przeżył. Nie pamiętam tylko nazwiska.
edit: Mam. To Gary Connery.
@up
Ten kostium to wingsuit. Po tym znajdziesz.
@damian_tcv
Jeden hardkor już wylądował bez użycia spadochronu, na wcześniej przygotowanym lądowisku z kartonów i innych amortyzatorów. Przeżył. Nie pamiętam tylko nazwiska.
edit: Mam. To Gary Connery.
la znam imię to Hanka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów