Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a zapomniałem dodać że nie jestem patriotą często wstydze się że jestem Polakiem -za wiele rzeczy, mój tata mieszkający w Polsce dostał skierowanie do kardiologa bo mu pikawa siada-najbliższy wolny wizyta w 2017 roku Dziękuje dowidzenia koniec dyskusji. jest rano najebany jestem a tate to do chorwacji na leczenie ściągam bo tutaj niecałe 15 lat po wojnie jest o niebo lepiej niż w polsce TYLE DOBRANOC
kurwa gdybym był synem taty zarobionego to też bym tak umiał ale żeby sobie kupić gume turbo to musiałem na osiedlu znalezc puste butelki i sprzedać.troche tych butelek pogoniłem ,złomu też - bo to żaden wstyd 1kg alu=20 zł a szlachetne to prawie jak złoto.A teraz mam 30 lat wybudowałem dom , mam kwadrat na chorwacji,mamsamochód,nie mam żony,i uczciwie na to zarobiłem nigdy nic nie ukradłem- w sumie tyle - chciałem sie pochwalic
a zapomniałem dodać że nie jestem patriotą często wstydze się że jestem Polakiem -za wiele rzeczy, mój tata mieszkający w Polsce dostał skierowanie do kardiologa bo mu pikawa siada-najbliższy wolny wizyta w 2017 roku Dziękuje dowidzenia koniec dyskusji. jest rano najebany jestem a tate to do chorwacji na leczenie ściągam bo tutaj niecałe 15 lat po wojnie jest o niebo lepiej niż w polsce TYLE DOBRANOC
co ma gówno do wiatraka?? wtf?
Milo popatrzeć na takie wyczyny nawet jak bym miał zarobionych rodziców to na niektóre z tych wyczynów nigdy bym się niezdecydował.
przeciez napisal ze najebany jest. a racji troche przy okazji ma:P
a co do tematu to masz browar za 4:30-4:48
nawet komentator sie z rytmem zgrywa:D
film i podklad zajebisty
jak było ...wiadomo co..
Gwarantuję ci, że jeśli tego nie napiszesz, a stworzysz dubla, to i tak na 100% temat wyląduje w było. Naprawdę.
kurwa gdybym był synem taty zarobionego to też bym tak umiał ale żeby sobie kupić gume turbo to musiałem na osiedlu znalezc puste butelki i sprzedać.troche tych butelek pogoniłem ,złomu też - bo to żaden wstyd 1kg alu=20 zł a szlachetne to prawie jak złoto.A teraz mam 30 lat wybudowałem dom , mam kwadrat na chorwacji,mamsamochód,nie mam żony,i uczciwie na to zarobiłem nigdy nic nie ukradłem- w sumie tyle - chciałem sie pochwalic
Dostał skierowanie i czeka 5 lat? Nie ośmieszaj się
Ok, w Polsce jest źle, ale nie aż tak...
Co do tematu- widziałem już kilka takich kompilacji, ale tej jeszcze nie. Piwko!
Leczenie kompleksów level: Polak
Do wiekszości z tych rzeczy trzeba mieć troche pieniędzy ale nie bogatego tatusia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów