Temat o kadłubie na siłowni a ci debatują nad związkiem brody z pedalstwem...
Klaty i ręce tez sobie golicie?
no kurwa - chłopie, oceniasz urodę i stylówę innego chłopa - jak to kurwa nazwać? Po co zdrowy, heteroseksualny facet ma robić takie rzeczy? Co go to kurwa interesuje? Na dupeczki patrzeć i komentować - jak najbardziej. Patrzeć na facetów i oceniać jego wygląd? Czystej wody pedalstwo ...
Gdzie niby oceniam kogoś urodę? Pojebało ci się coś
tu:
Co to za zjebana moda jest teraz na te brody
Broda to część wyglądu fizycznego mężczyzny - na chuj oceniasz? Co ci ona przeszkadza? Na baby zwracaj uwagę, nie na brody facetów.
Aleś się doczepił do mnie, masz chyba coś nie tak z emocjami. Napisałem, że moda na to jest zjebana, a nie sama broda. Rozumiesz?
ej stary, wcale się nie doczepiłem - zażartowałem w pierwszym poście, że ocenianie wyglądu drugiego faceta może mieć "podejrzane" podłoże. I teraz zarzucasz mi, że mam problemy z emocjami - równie dobrze mógłbyś to powiedzieć o sobie ... strasznie żeś się przejął i zareagował agresywnie na ten mój post - gdybym wiedział, że trafiłem na typa, który nie ma poczucia humoru, odpuściłbym sobie.
Ja nie rozumiem. Weź mi no powiedz co decyduje o tym, że ktoś nosi brodę bo lubi lub nosi bo zjebana moda? Bo nie wiem czy mam sie golić czy istnieje jednak jakiś trik żeby ją przemycić na zewnątrz nie zostając kolejna ofiarą świata feszyn.Napisałem, że moda na to jest zjebana, a nie sama broda. Rozumiesz?
ej stary, wcale się nie doczepiłem - zażartowałem w pierwszym poście, że ocenianie wyglądu drugiego faceta może mieć "podejrzane" podłoże. I teraz zarzucasz mi, że mam problemy z emocjami - równie dobrze mógłbyś to powiedzieć o sobie ... strasznie żeś się przejął i zareagował agresywnie na ten mój post - gdybym wiedział, że trafiłem na typa, który nie ma poczucia humoru, odpuściłbym sobie.
Rzeczywiście strasznie się przejąłem, jakoś to nie ja sie produkuje na kilka zdań żeby komuś odpowiedzieć.
Ja nie rozumiem. Weź mi no powiedz co decyduje o tym, że ktoś nosi brodę bo lubi lub nosi bo zjebana moda? Bo nie wiem czy mam sie golić czy istnieje jednak jakiś trik żeby ją przemycić na zewnątrz nie zostając kolejna ofiarą świata feszyn.
O kurwa następny
To skąd teraz taki wysyp brodaczy, jak nie ze zjebanej mody?
Wszyscy oni to nagle polubili?
O kurwa następny
To skąd teraz taki wysyp brodaczy, jak nie ze zjebanej mody?
Wszyscy oni to nagle polubili?
Moda na brodę czy tam kurwa drwala przewija sie od ładnych paru lat, tak samo jak dyskusje na ten temat tutaj i tak samo jak wszystko w modzie zatacza koło jakieś wintydż, retro i chuj wie co. Gdybym miał się stosować do każdego frędzla na tego typu forach to w szafie miałbym chyba tylko mundur a ryj schował pod wiadrem bo już nie wiadomo kto większa pizda, koleś z brodą czy bez.
Rzeczywiście strasznie się przejąłem, jakoś to nie ja sie produkuje na kilka zdań żeby komuś odpowiedzieć.
to się nazywa kolego kultura osobista - wywołany do tablicy odpowiadam. Natomiast rozbudowana wypowiedź też w pewien sposób świadczy o człowieku.
I w dalszym ciągu nie rozumiem - po co się przypierdalasz do ludzi noszących brodę i co Ci w noszeniu brody przez innych ludzi przeszkadza? A może przypierdalasz się dla zasady, bo ktoś wygląda inaczej niż Ty? Jeżeli tak, to jesteś po prostu niskich lotów egocentrykiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów