📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:35
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chomicek199 napisał/a:
Zajumane widać z kad.....
z kond? no z kont? powiec skont?
ps. zapomniales w nicku przy roku urodzenia o jescze jednej 9
Converter napisał/a:
Przyjebales się
Cytat:
Cytat:
Przyjebales się
nie się przyjebał tylko dał, podobnie jak ja, tobie do zrozumienia ze jesteś albo idiotą albo jesteś pod wpływem o tej porze (delikatnie mówiąc),
przecież tam napisano zajumane z ... i na obrazku nazwa strony.szukacie w dupie mózgu moi drodzy ))
@up chodzi o pisownię wyrazu "skąd" durniu. W oryginale było "z kad" co autor zdążył już poprawić.
chomicek199 napisał/a:
Zajumane widać z.......
A już myślałem, ze Ty nagrywałeś tego dzieciaka...
Sami poloniści i patrioci, że "po to jestem Polakiem żeby poprawnie korzystać ze swojego języka"
A kij z bachorem i z tym skąd to zajumane. Lepiej zobaczcie z jaką kosą ktoś tam lata w tle.
Gebofon napisał/a:
Sami poloniści i patrioci, że "po to jestem Polakiem żeby poprawnie korzystać ze swojego języka"
Przecież nie trzeba być polonistą, żeby poprawnie mówić i pisać. Ty pewnie jesteś jednym z tych biednych gamoni po szkole zawodowej co nie widzą potrzeby uczenia się "zbędnych" umiejętności, żeby potem narzekać, że w Polsce jest tak źle i na nic ich nie stać...
Mowa i pismo w ojczystym języku to podstawa (wbrew sugestii, że jest to cecha "polonisty") i dopiero po opanowaniu w stopniu dobrym ww. umiejętności można rozwijać się dalej. Jeżeli zatrzymałeś się na pierwszym etapie to tam siedź i morda w kubeł - nie uważam, żeby niedouczony element miał prawo wyrażać swoje prymitywne myśli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów