📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
Nie wiem o co chodzi kasjerce przecież kali tylko ukraść, o co afera.
wojtekpwse napisał/a:
Nie wiem o co chodzi kasjerce przecież kali tylko ukraść, o co afera.
I zobaczył piękny napis "THANK YOU" nad wyjściem. A tu coś małego, białego i babskiego mu przeszkadza. I wystąpił u czarnucha dysonans poznawczy
Liczba odwiedzających ten sklep i specyfika klienteli, daje pod rozwagę sens prowadzenia tego biznesu. Bardziej opłacalne są dni, kiedy sklep jest zamknięty hehe
[ Dodano: 2024-10-30, 09:12 ]
Bo lubią, bo mogą i ich na to stać. BLM
[ Dodano: 2024-10-30, 09:12 ]
Wojt65 napisał/a:
dlaczego to sa zawsze czarni
Bo lubią, bo mogą i ich na to stać. BLM
Małpolud jeszcze zaskoczony, że ktoś ma obiekcje gdy kradnie. Wojna domowa w USA to dopiero będzie szoł
Ostatnio taki patrol policyjny w centrum Warszawy widziałem.
Dwa dziurawce, zaraz po szkółce i 160 cm max i obie z 50-60 kg wagi....
Od razu czułem się bezpieczniej na ulicy
Dwa dziurawce, zaraz po szkółce i 160 cm max i obie z 50-60 kg wagi....
Od razu czułem się bezpieczniej na ulicy
@Kogucik_Bałamucik: Ja ostatnio obśmiałem moich lokalnych milicjantów jak w końcu ruszyli w teren i zorganizowali akcję "Bezpieczny wjazd" napierdalając z przyczajki mandaty ludziom, którzy skracali sobie drogę na stację benzynową wjeżdżając na zakazie. 250 metrów dalej naćpani ciapaci uberowcy spali w furach, ale tych postanowili nie budzić. Państwo z dykty
To nie jest kradzież tylko optymalne rozdysponowanie dóbr według potrzeb i zasług...
Bo wiadomo niewolnictwo rasizm i rozwarstwienie społeczne.
Chuja tam
Bo wiadomo niewolnictwo rasizm i rozwarstwienie społeczne.
Chuja tam
Bul_od_bytu napisał/a:
@: Ja ostatnio obśmiałem moich lokalnych milicjantów jak w końcu ruszyli w teren i zorganizowali akcję "Bezpieczny wjazd" napierdalając z przyczajki mandaty ludziom, którzy skracali sobie drogę na stację benzynową wjeżdżając na zakazie. 250 metrów dalej naćpani ciapaci uberowcy spali w furach, ale tych postanowili nie budzić. Państwo z dykty
Duże braki kadrowe w milicji, to przyjmują kogo popadnie... Dosłownie to powiedział mi miejscowy pijaczek pod alkożabką jak w lato wychodząc z tej że i otwierając na progu browara, obśmiałem taki małoletni mieszany patrol milicyjny co mijał właśnie alkożabkę.
Do mnie się nie zesrali ale dosłownie 100m dalej przypierdzielili się do kobiety co na czerwonym świetle przeszła bo na tramwaj się spieszyła .
Normalnie dramat.
Ekspedientka ma pewną rękę i dobrze rzuca
Nie dość że dziękują to jeszcze oddają zgubione zakupy klientom. poświęceniem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów