Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
wojtekpwse 2024-10-30, 8:05 27
Nie wiem o co chodzi kasjerce przecież kali tylko ukraść, o co afera.
Zgłoś
bercisko 2024-10-30, 8:34 11
wojtekpwse napisał/a:

Nie wiem o co chodzi kasjerce przecież kali tylko ukraść, o co afera.

I zobaczył piękny napis "THANK YOU" nad wyjściem. A tu coś małego, białego i babskiego mu przeszkadza. I wystąpił u czarnucha dysonans poznawczy
Zgłoś
Wojt65 2024-10-30, 9:04 46
dlaczego to sa zawsze czarni
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-10-30, 9:06 7
Liczba odwiedzających ten sklep i specyfika klienteli, daje pod rozwagę sens prowadzenia tego biznesu. Bardziej opłacalne są dni, kiedy sklep jest zamknięty hehe

[ Dodano: 2024-10-30, 09:12 ]
Wojt65 napisał/a:

Bo lubią, bo mogą i ich na to stać. BLM
Zgłoś
Limpid 2024-10-30, 9:24 9
Wojt65 napisał/a:

Uwarunkowanie genetyczne
Zgłoś
TrzeciaPyraNaTaczce 2024-10-30, 9:35 2
Limpid napisał/a:

Uwarunkowanie genetyczne

Konkretnie uwarunkowane genetycznie bycie małpą
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-10-30, 9:46 13
Małpolud jeszcze zaskoczony, że ktoś ma obiekcje gdy kradnie. Wojna domowa w USA to dopiero będzie szoł
Zgłoś
Clistwood 2024-10-30, 10:05
Wyszczekany murzyn.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-10-30, 10:34 6
Ostatnio taki patrol policyjny w centrum Warszawy widziałem.

Dwa dziurawce, zaraz po szkółce i 160 cm max i obie z 50-60 kg wagi....

Od razu czułem się bezpieczniej na ulicy
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-10-30, 10:56 8
@Kogucik_Bałamucik: Ja ostatnio obśmiałem moich lokalnych milicjantów jak w końcu ruszyli w teren i zorganizowali akcję "Bezpieczny wjazd" napierdalając z przyczajki mandaty ludziom, którzy skracali sobie drogę na stację benzynową wjeżdżając na zakazie. 250 metrów dalej naćpani ciapaci uberowcy spali w furach, ale tych postanowili nie budzić. Państwo z dykty
Zgłoś
silwerbalk 2024-10-30, 11:03 1
To nie jest kradzież tylko optymalne rozdysponowanie dóbr według potrzeb i zasług...
Bo wiadomo niewolnictwo rasizm i rozwarstwienie społeczne.
Chuja tam
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-10-30, 11:05
Bul_od_bytu napisał/a:

@: Ja ostatnio obśmiałem moich lokalnych milicjantów jak w końcu ruszyli w teren i zorganizowali akcję "Bezpieczny wjazd" napierdalając z przyczajki mandaty ludziom, którzy skracali sobie drogę na stację benzynową wjeżdżając na zakazie. 250 metrów dalej naćpani ciapaci uberowcy spali w furach, ale tych postanowili nie budzić. Państwo z dykty

Duże braki kadrowe w milicji, to przyjmują kogo popadnie... Dosłownie to powiedział mi miejscowy pijaczek pod alkożabką jak w lato wychodząc z tej że i otwierając na progu browara, obśmiałem taki małoletni mieszany patrol milicyjny co mijał właśnie alkożabkę.

Do mnie się nie zesrali ale dosłownie 100m dalej przypierdzielili się do kobiety co na czerwonym świetle przeszła bo na tramwaj się spieszyła .

Normalnie dramat.
Zgłoś
JanJankowski 2024-10-30, 11:10 3
Ekspedientka ma pewną rękę i dobrze rzuca
Zgłoś
korowiow777 2024-10-30, 11:24 3
Nie dość że dziękują to jeszcze oddają zgubione zakupy klientom. poświęceniem.

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów