Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
aureos 2013-02-22, 20:14 2
pewnie jej nie znał albo źle wychowany / bardzo zły, ogólnie to błąd człowieka a nie kota

mój kot ma już 3 lata i nie ważyłby się czegoś takiego zrobić, setki razy go podobnie trzymałem(tylko troche w innej pozycji zeby bylo kociakowi wygodnie) i tez blisko twarzy i nigdy się nie zdarzyło żeby mnie podrapał po twarzy, bo wie, że byłoby wtedy nieprzyjemnie (kota nie wolno bić, ale jak jest młodziutki wystarczy mocno fuknąć/krzyknąć na niego jak coś źle zrobi to się nauczy)

inna sprawa, że jak go trzymam to zwykle mruczy i nie myśli o atakowaniu no ale to tak nawiasem mówiąc

koty są fajne
Zgłoś
DeJotPe 2013-02-22, 21:22
Gupia baba, widać że temu kotu się to nie podoba i daje wyraźne sygnały "zaraz zaatakuje".
Każdy kto miał kota choćby przez miesiąc wyczai co mówi zachowanie kota.

PS: lubię jak momje kocicy tuż-tuż przed atakiem z adrenaliny rozszerzają się źrenice do wielkości 10-groszówek - wtedy to nawet lepiej już nie spierdalać/zabierać ręki/gęby, bo kot jak złapie, a złapie, to ciągnie do siebie i odsuwając się, sami się podrapiemy.

PPS: o wiele gorsze jest podrapanie tylnymi łapami - kot ma tam tępe, grube i brudne pazury. Te z przodu to sterylne żyletki przy nich.
Zgłoś
aureos 2013-02-22, 21:32 1
no te pazury na tylnych łapach rzeczywiscie bolą ;/

ja z biegiem czasu nauczyłem się nieco jak z kotem postępować
często jak mój leży w domu to wyciągam rękę i zaczynam go głaskać po brzuchu, mniej więcej raz na kilkanaście przypadkow jest nie w humorze i łapie moją dłoń, próbując gryźć. Nie cofam wtedy ręki, bo najgorsze zadrapania występują w momencie wlasnie uciekania ręką, kot próbuje ją złapać i macha pazurami. Nie cofam ręki, tylko przyciskam go nieco mocniej wtedy on nie moze się zamachnąć pazurem, a drugą ręką zdecydowanym ruchem macham mu nad głową + fuknięcie. Zwykle działa i puszcza, ja się ulatniam i wracam dzien pozniej jak juz ma humor ;p

ale sie rozpisalem
Zgłoś
s................r 2013-02-22, 23:06 1
Cytat:

koty są fajne

Zwłaszcza te płonące.
Zgłoś
bravoteampolska 2013-02-22, 23:20
Die bitch ,die
Zgłoś
marna 2013-02-24, 10:42
DeJotPe, dawaj fotę kota tu sadistic.pl/zwierzaki-kto-co-hoduje-vt45255.htm

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów