📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
wiedziała co się święci, próbowała utrzymać bezpieczny dystans, ale kot widać doświadczony zawodnik, nie takie buźki już drapał
Piękny lewy prosty. Niczym "Tiger" Michalczewski za najlepszych lat. Może to rodzina?
qhash napisał/a:
po czymś takim sierściuch dostał by soczystego kopa w dupę
On jest tresowany, wyszła z kuchni to zareagował.
A masz browca, idź kocie na główną.
Jasne stary, zaraz bedziesz mial top komenta za glupie "i tak zaraz ktos napisze ruchalbym"
W ten sposób kota się nie trzyma! Głupia i płaska...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów