📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Pociesze ją, może dostane PS4.
~cesarz Prus Fryderyk Wielki do żolnierzy rejterujących z pola bitwy pod Kolinem w 1757 roku, w czasie wojny 7-letniej.
Myślisz że "gimb" wydawałby 2 tys na prezent dla chłopaka? Pokazujesz kto tu myśli jak "gimb"
może dała dupy za konsolę i chłop z nią zerwał za zdradę
tyle przegrać ;_;
chyba liczą, że poruchają, bo w sklepie można kupić ps4 za 1800zł
a chuj jej w dupę... pewnie brzydka, że musiała nadrabiać drogimi prezentami
buahaha na allegro ceny do 3 kafli w raichu w saturnie 399 euro-1600 zł
zaraz zaraz zaraz, co to znaczy : czekam na ciekawe propozycje? tzn można wylicytować lub co?
jak mozna sobie takie prezenty kupowac, paranoja...
Unioslem sie...
@slon89: Pewnie z kieszonkowego od tatusia posła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów