📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
piękny strzał
Ehh i znowu zrobią zamieszki
W takim kręgu każdemu sie w głowie zakręci.
W każdej dziedzinie, w której siłę fizyczną daje się pokonać sprytem i inteligencją, przegrywają czarni
i pełna biała kulturka. żadnego napierdalania nieprzytomnego, żadnego siłowego odciągania przez sędziów. czyste, sportowe zachowanie, a nie jak te zwierzęce walki ksw z polzadu
Adrian649 napisał/a:
Dobrze że sędzia pogania ekipę z kubłem na śmieci.
Co ty mówisz. Sędzia zawołał właścicieli murzyna żeby go zabrali bo się popsuł.
Walki na gołe pięści - już się nie mogę doczekać fali chorób i zgonów związanych z urazami mózgu.
Inna sprawa to widać, że ten sport dopiero raczkuje. Facet wali ryjem w glebę, jest totalnie nieprzytomny, istnieje ryzyko drgawek - pierwsze co się robi w boksie to wyciąg się "szczękę"
A tu go klepią po plecach i lód przykładają.
No chyba, że oni bez ochraniaczy na zęby, ale w to wątpię.
Inna sprawa to widać, że ten sport dopiero raczkuje. Facet wali ryjem w glebę, jest totalnie nieprzytomny, istnieje ryzyko drgawek - pierwsze co się robi w boksie to wyciąg się "szczękę"
A tu go klepią po plecach i lód przykładają.
No chyba, że oni bez ochraniaczy na zęby, ale w to wątpię.
Niech zgadnę, to Ci ksiądz powiedział że czarni do dzisiaj zbierają bawełnę a Ty w to łyknąłeś.
Brawo Ty.
Brawo Ty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów