No, zobaczmy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Mam nadzieję, że finalnie wąż skonsumuje tego latającego szkodnika. HWDG
Duzo ludzi nie wie ze gołębie duzo nam pomogly podczas I, II wojnie światowej, dostarczały one niezbędne informacje o zbliżających sie wrogach i ich położeniu... jest świetnym dokument o tym na YT gdy Hitler kazal swoim ludziom rozstrzelac kazdego ptaka latajacym po niebie, moze to brzmi glupio ale tak niestety bylo. Moze i sa ptakami ktore uwaza sie ich za szkodników i sraja gdzie popadnie ale laczy nas z nimi ciekawa historia dlatego nie przechodze obok gdy widzce to zwierzę gdy nie ma co jesc, ja pomagam jemu On pomogl nam. Ps a tego skurwielem to sam bym nakarmil weza
weryfikator4 napisał/a:
Koleżanka pyta czy spotkasz się z nią porozmawiać. Ma okres więc powinno być miło.
Dałbym dwa piwa jakby można było za ten tekst
za samo trzymanie zwierzaka w takich warunkach powinien koleś zdechnąć w męczqarniach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów