No, zobaczmy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
W przypadku gołębi wyjątkowo nie narzekałbym na barbarzyństwo...
Caramon napisał/a:
W przypadku gołębi wyjątkowo nie narzekałbym na barbarzyństwo...
A ja właśnie myślałem, że będzie szansa zdementować krążące po serwisie błędne o gołąbkach przekonanie mówiące, iż rrzekomo są to stworzenia mało inteligentne a ponoć szczurami przestworza zwane; winny także choćby gatunkowy intelekt sobą przedstawiać
mikolab1891 napisał/a:
A ja właśnie myślałem, że będzie szansa zdementować krążące po serwisie błędne o gołąbkach przekonanie mówiące, iż rrzekomo są to stworzenia mało inteligentne a ponoć szczurami przestworza zwane; winny także choćby gatunkowy intelekt sobą przedstawiać
Człowieku, czegoś ty się najarał
zaqaz napisał/a:
No i kutwa dobrze mu tak, w pytonga go jeszcze mógł użreć.
On nie ma pytonga, dlatego bawią go takie rzeczy.
Kolejny już na sadolu przedstawiciel gatunku - mam dwie ręce, ale będę coś robił tylko jedną. Chirurdzy, ortodonci i grabarze lubią to.
Nawet wąż spierdala od gołębia, nie mówiąc o trawieniu tego skrzydlatego einsteina
Na chuj ludzie takie kurestwo jak węże trzymają to ja nie wiem. Jeszcze jak są jadowite to już lepiej się zapobiegawczo powiesić niż zdychać ukąszony od jakiegoś chujstwa
Erich_Priebe, Takie zwierzęta trzymają ludzie z problemami psychicznymi
Zesrałem sie kurwa
Ależ ja nie twierdzę, że gołębie nie są inteligentne. Po prostu ich inteligencja nie ma żadnego połączenia z dupą, bo srają jak hiszpańska inkwizycja na extasy.
mikolab1891 napisał/a:
Koleżanka pyta czy spotkasz się z nią porozmawiać. Ma okres więc powinno być miło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów