18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
zaqaz 2019-10-29, 20:36 15
No i kutwa dobrze mu tak, w pytonga go jeszcze mógł użreć.
Zgłoś
C................n 2019-10-29, 20:38 27
W przypadku gołębi wyjątkowo nie narzekałbym na barbarzyństwo...
Zgłoś
mikolab1891 2019-10-29, 20:46 1
Caramon napisał/a:

W przypadku gołębi wyjątkowo nie narzekałbym na barbarzyństwo...

A ja właśnie myślałem, że będzie szansa zdementować krążące po serwisie błędne o gołąbkach przekonanie mówiące, iż rrzekomo są to stworzenia mało inteligentne a ponoć szczurami przestworza zwane; winny także choćby gatunkowy intelekt sobą przedstawiać
Zgłoś
Essent 2019-10-29, 21:43 28
mikolab1891 napisał/a:

A ja właśnie myślałem, że będzie szansa zdementować krążące po serwisie błędne o gołąbkach przekonanie mówiące, iż rrzekomo są to stworzenia mało inteligentne a ponoć szczurami przestworza zwane; winny także choćby gatunkowy intelekt sobą przedstawiać

Człowieku, czegoś ty się najarał
Zgłoś
Plastykpl 2019-10-29, 22:07 4
Daj papieru bo się posrałem.
Zgłoś
Metyl30 2019-10-29, 22:11 1
bardzo dobrze ciapatemu skurwielowi!!
Zgłoś
T................y 2019-10-29, 23:10 1
zaqaz napisał/a:

No i kutwa dobrze mu tak, w pytonga go jeszcze mógł użreć.

On nie ma pytonga, dlatego bawią go takie rzeczy.
Zgłoś
robsonx79 2019-10-29, 23:15 1
Kolejny już na sadolu przedstawiciel gatunku - mam dwie ręce, ale będę coś robił tylko jedną. Chirurdzy, ortodonci i grabarze lubią to.
Zgłoś
DoubleBorger 2019-10-30, 0:07 2
Nawet wąż spierdala od gołębia, nie mówiąc o trawieniu tego skrzydlatego einsteina
Zgłoś
Erich_Priebe 2019-10-30, 0:55 1
Na chuj ludzie takie kurestwo jak węże trzymają to ja nie wiem. Jeszcze jak są jadowite to już lepiej się zapobiegawczo powiesić niż zdychać ukąszony od jakiegoś chujstwa
Zgłoś
Cryo 2019-10-30, 1:16 4
Erich_Priebe, Takie zwierzęta trzymają ludzie z problemami psychicznymi
Zgłoś
Bobs_Fatum 2019-10-30, 1:36 1
Zesrałem sie kurwa
Zgłoś
C................n 2019-10-30, 4:10 1
Ależ ja nie twierdzę, że gołębie nie są inteligentne. Po prostu ich inteligencja nie ma żadnego połączenia z dupą, bo srają jak hiszpańska inkwizycja na extasy.
Zgłoś
weryfikator4 2019-10-30, 8:27 1
mikolab1891 napisał/a:

Koleżanka pyta czy spotkasz się z nią porozmawiać. Ma okres więc powinno być miło.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem