Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Brawo dla bmw!!
Nie zesraj się.
właśnie przez takich jak ty takie gównomateriały lądują na głównej, to jest kurwa sadol a nie jutub.
Mercedes wybrał najgorzej jak mógł, nie potrzebnie próbował wcisnąć się BMW a mnie uczyli żeby w takiej sytuacji wyprzedzić z prawej jeszcze kilka pizdeczek (najwyżej po pasie awaryjnym albo pow wyłączonej z ruchu) blokujących lewy pas i „wcinać się” jakiejś zawalidrodze
Można np tak tylko u nas uchodzi to za „straszne piractwo” a i jak się nie ma uprawnień ratownika to można stracić prawko podobnie jak za przekroczenie o 50km/h teraz nawet pozazabudowanym, tak że albo na studia trzeba iść, robić uprawnienia i powoływać się na wyższą konieczność albo jeździć przepisowo
Chłopczyku, dziecko - co ty pierdolisz?
Kto cię uczył?
Co mają uprawnienia ratownika?
Nieznajomość aktualnego ustawy PoRD - to już przemilczę, bo widać, że NIGDY jej ani razu nie przeczytałeś, nie wspominając o wydanych do niej rozporządzeń.
Więc dyskusja z mitomanem nie ma sensu.
Chciałbym zauważyć, ze ta Beemka i Merc to jakieś szroty z 2002 r... Jest się czym ścigać
Dla większości Polaków - a dla 99% użytkowników sadola to już w ogóle - to nowe auta hahahaha
właśnie przez takich jak ty takie gównomateriały lądują na głównej, to jest kurwa sadol a nie jutub.
Sadistic praktycznie nie ma filmów autorskich i wszystkie są z jakiejś platformy debilu...
Sadistic praktycznie nie ma filmów autorskich i wszystkie są z jakiejś platformy debilu...
tak, tyle że jakbym chciał oglądać takie coś to nie wchodziłbym na sadola a na youtube i w wyszukiwarke wklepał - wypadek a8 mercedes i bmw. zwycięzco narodzinowego konkursu na dodatkowy chromosom.
tak, tyle że jakbym chciał oglądać takie coś to nie wchodziłbym na sadola a na youtube i w wyszukiwarke wklepał - wypadek a8 mercedes i bmw. zwycięzco narodzinowego konkursu na dodatkowy chromosom.
Równie dobrze byś deklu wszedł na crazyshit/liveleak/wstaw dowolne...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów