U naszych zachodnich sąsiadów taka dyscyplina że.....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz to są takie ciągniki, gdzie jedzie się raz po polu, planuje się trasę na GPS, później to już można iść spać Oczywiście to nie z takim ciągnikiem
JAPIERDOLE!!! Obracana Trój-skibówka zawsze o takiej marzyłem!!
To pole jest równiejsze niż polskie drogi he he
i pomyśleć że to zachód
i pomyśleć że to zachód
a potem galop za traktorkiem bo mu przez przypadek z koleiny wyskoczył, tak samo jak kiedyś z Kraza rozładowywali mi humus a ja w między czasie odszedłem od pojazdu by się rozejrzeć za okolicą i jakież moje zdziwienie było gdy nagle usłyszałem "brum" zaglądnąłem przez ramie i patrze a tu moje auto wyjeżdża z kupy dymu i jedzie sobie dalej prosto ale mi się wtedy galop załączył
bieg polowy i gaz reczny dany. ot mi filozofia. i pewnie blokada kierownicy
Nic w tym dziwnego. Jak swego czasu pomagało się przy żniwach to traktor z przyczepą też samiuśki jeździł, a my tylko ładowaliśmy na przyczepę te bele.
Czołgi też tak puszczali?
Czołgi też tak puszczali?
@dugi
Mój dziadek dokładnie tak samo wracał ze wsi do siebie a babcia ciągle wkurwiona chodziła ,,bo niebezpieczne". A koń mądre zwierzę
Mój dziadek dokładnie tak samo wracał ze wsi do siebie a babcia ciągle wkurwiona chodziła ,,bo niebezpieczne". A koń mądre zwierzę
Ten traktor jest opentany
Nikt nie powiedział, ze zeby jechał prosto musi mieć na stałe zablokowany dyferencjał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów