U naszych zachodnich sąsiadów taka dyscyplina że.....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobry patent. Pole długie, z jednej strony stoi gościu, z drugiej strony drugi i tylko puszczają traktor po prostej Mają łeb, szwaby jedne.
Ustawił obroty ręcznie, a traktor i tak jedzie prosto bo ma jedno koło w bruździe.
to nie moze byc od naszych zachodnich sasiadow. tam traktory maja gasienice i lufy
Nie wiem czy "szwaby mają łeb", bo z wujkami na wsi już 20 lat temu takie rzeczy się robiło I to Ursusem, a nie jakimś zachodnim cudem technologicznym.
BongMan napisał/a:
Dobry patent. Pole długie, z jednej strony stoi gościu, z drugiej strony drugi i tylko puszczają traktor po prostej Mają łeb, szwaby jedne.
No zajebisty patent...tylko że nie pomyślałeś, że normalnie jeden gościu by orał pole a tak to potrzeba dwóch. A każda para rąk kosztuje..
@up: Ale mogą sobie posiedzieć i piwko wypić, może 2, ewentualnie 8.
Mają przez ten jeb*ny eurokołchoz większe dotacje to i mogą dwoma ciągnikami naraz orać szwaby pier*olone
Ciekawe jak szybko musiał potem zapierdalac zeby nie zaorało pola sasiada ;]
Już sobie wyobraziłem jak gościu wskakuje do swojego "zaprogramowanego" ciągnika i nie trafia do kabiny tylko pod koła, potem dostaje bonus w postaci lemiesza po plegarach i odłożeniu przez skibę na boczek i na koniec kołderka z świeżo naruszonej ziemi
Istnieje już system zarządzania "ciągnikiem" oparty na GPS i dosłownie kierowca może wysiąść a maszyna zrobi resztę sama Aczkolwiek jest to drogi system, ok 50 tys. zł.
Kurwa ale macie tu teorie mongolskie. Ludzie czy ktoś z was kiedyś ciągnikiem jeździł? Koleś wysiadł z maszyny ustawił gaz ręcznie (tak w traktorach najwcześniej było coś na zasadzie tempomatu tylko nie reguluje się nim prędkości a obroty silnika) podbiegł, zaczął nagrywać, skończył nagrywać - dogonił i wsiadł do ciągnika.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów