...wchodze tak!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pozycja zacna:D
brać ją póki ciepła
Ciekawe czy wszystkie Kobiety "inżyniery" tak wyglądają
scena z serialu komediowego Parks and Recreation. Ja osobiście bardziej polecam office wersje amerykańską
przyjdzie Ci taka niezdara na budowe i powie, ze chujowo pracujesz -.-' like a boss but just in theory...
niech przyjdzie jak juz kuchnia bedzie gotowa a nie w fazie budowy bo to sie tak konczy ze glupieje od nadmiaru przestrzeni
Ale co tam robi Doda na dole pierwszego obrazka?
Już nie śpiewa?
Już nie śpiewa?
bezimienny90 napisał/a:
Zazwyczaj siedzą po biurach i parzą kawy, więc ciężko powiedzieć. Ot, najwyżej wykształcona kadra sekretarek. Naprawdę nie wiem po co kobiety idą na ten kierunek. Na studiach stanowią 1/3 roku, a w zawodzie potem prawie żadnej się nie spotyka.
ciekawe że jej te szpilki nie spadły, widać kobita umie sobie dopasowane buty kupić
Dobrze, że kask założyła, ale obuwia ochronnego to już nie
Odszkodowania nie będzie
Odszkodowania nie będzie
bezimienny90 napisał/a:
Po 12 latach pracy na budowie stwierdzam że nie.
Najlepiej zjawisko opisał ś.p. Lansky w swoich przezabawnych wspomnieniach: "Przyjechała pani inspektor. Wściekle ruda (syntetyk) wyjąca pięćdziesiątka, o głosie i słownictwie godnym czteropaskowego dresa i urodzie oraz posturze a’la big black sistah spod latarni na Brooklynie."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów