📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jechał na czerwieni, dostał dzwona i w takim szoku ppszedł, że porsucił mienie
czerkasow napisał/a:
Jechał na czerwieni, dostał dzwona i w takim szoku ppszedł, że porsucił mienie
pewnie wypożyczana z tych wypożyczalni
Haha a se z buta dalej pójdę.
Nic mu nie jest, młodzi to są kurwa ze stali, gdyby miał czterdziestkę to już by nie wstał.
Swoją drogą kto programował te światła. Ja wiem że pomarańczowe miał ale na pomarańczowym auta już mają zielone ? Wtf .
Co nie zmienia faktu że hujlajnogarz zjebany
Co nie zmienia faktu że hujlajnogarz zjebany
i bardzo kurwa dobrze
Wincyj ! jak mnie wkurwiają te pedały na hulajnogach albo blokuje ruch samochodom albo zapierdala chodnikiem gdzie rodzice z dziećmi chodzą albo pierdolony leń nie umiejący używać własnych nóg do poruszania się jedzie i pisze kurwa złote rady na swoim blogu dla jemu podobnych bezmuzgów nie patrząc w ogóle co się dzieje dookoła.
Jeszcze powinien wysiąść z auta i mu sprzedać kopa w tej pojebany łeb
kapsiu napisał/a:
Swoją drogą kto programował te światła. Ja wiem że pomarańczowe miał ale na pomarańczowym auta już mają zielone ? Wtf .
Co nie zmienia faktu że h*jlajnogarz zj***ny
W zachodniej Europie jezdzi sie troszke inaczej, tam widzac czerwone swiatlo 200m przed sobą sie zwalnia tempo i powoli kula do sygnalizacji liczac na to ze nie trzeba bedzie hamowac do zera , tylko zredukowac bieg i heya, w PL natomiast pacany na odcinku 200 m, pomiedzy jedna sygnalizacją a drugą , przyspieszaja po czym gwaltownie hamują, by zaś ruszyc z jedynki, to tak troche widac jaki naród ma jakie IQ , po tym jak jeździ...
Noemi1998 napisał/a:
W zachodniej Europie jezdzi sie troszke inaczej, tam widzac czerwone swiatlo 200m przed sobą sie zwalnia tempo i powoli kula do sygnalizacji liczac na to ze nie trzeba bedzie hamowac do zera , tylko zredukowac bieg i heya, w PL natomiast pacany na odcinku 200 m, pomiedzy jedna sygnalizacją a drugą , przyspieszaja po czym gwaltownie hamują, by zaś ruszyc z jedynki, to tak troche widac jaki naród ma jakie IQ , po tym jak jeździ...
tak kurwa, może na swojej wsi masz takie światła gdzie zdążysz się dotoczyć z normalna prędkością zanim się zmienia, w każdym mieście, gdzie na światło czeka się kilka minut wg. Ciebie ludzie maja się toczyć żeby kurwa nie redukować, tylko chyba zapierdalac na luzie xD ja jebie kobieto nie wypowiadaj się na temat jazdy samochodem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów