Londyn
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Londyn
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciapate rules
Najwyraźniej pora sucha. Wtedy drapieżniki atakują w okolicach wodopoju (tu: paśnika).
Ej, ale przecież w Anglii nie można chodzić sobie z nożem. Zakazali. A jednak ataki z bronią białą zdarzają się tam częściej, niż na kontynencie. Czyżby jednak zakazy nie działały? No niemożliwe.
Macie swoich, kierowców, prawników,lekarzy... czarnuch to zawsze będzie czarnuch.
Chłopcy - DRILLowcy. Gdy myślisz, że już nic bardziej pojebanego nie można wymyślić, to przychodzą czarnuchy i w balaklawach rapują, że siekanie ludzi maczetą, to sprawa honoru.
Jebana dzungla. powinno sie ich lapac w siatke i na statek do kongo wyjebac. prawo jest tak slabe ze z maczetami biegaja ,patole
Ten co kuleje wychodząc dostał kosę od własnego ziomka jak próbował zbutować człowieka swoją małpią nogą.
maxkulczyk napisał/a:
Jebana dzungla. powinno sie ich lapac w siatke i na statek do kongo wyjebac. prawo jest tak slabe ze z maczetami biegaja ,patole
maxkulczyk napisał/a:
Problem jest taki że w tym kongo wódz wioski już ich nie będzie chciał odkupic za paczkę fajek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów