📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Motor to nazwa potoczna. Prawidłow nazwa to motocykl. A co do filmiku to widać że nie zna potencjału swojego zwierzątka.
@up i co? jak ktoś powie "motor" to nie skumasz o co chodzi czy jak?
Szejdziur napisał/a:
Motor to nazwa potoczna. Prawidłow nazwa to motocykl. A co do filmiku to widać że nie zna potencjału swojego zwierzątka.
A Ty mówisz na samochód pojazd mechaniczny?
Zabijam Palcem napisał/a:
A Ty mówisz na samochód pojazd mechaniczny?
Jasne, jasne.... motocykl to motor, motor to silnik a piwo to - uwaga - ! browar
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów