📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pocieszające jest, że do setki ma lepszy wynik niż Ferrari. Do setki na wadze.
maniekboy napisał/a:
PS. jakby sie jakis ogarniety facet przy niej zakrecil i by sprawil, ze straciłaby te kg, to wygladałaby na serio spoko.
Maniuś, Maniuś... Taki stary, a w jednorożce wierzy... Wiesz co się zwykle dzieje w babskim parniku, kiedy ogarnięty gość weźmie ją pod skrzydła i doprowadzi do porządnego stanu?
Zwykle zaczyna się tyrada "jak on mnie chciał, kiedy byłam zapuszczona, to teraz, kiedy wyglądam o wiele lepiej na pewno jakiś lepszy zwróci na mnie uwagę". Z kobiecym pasywem "hipergamia" niewielu wygrało.
I co? Chciałbyś stracić kawałek swojego życia, żeby takiej pomóc, a potem skończyć jako frajer, bo "ona jest hot i zasługuje na kogoś lepszego"?
Wg. mnie przedstawienie takiego zdjęcia spełnia przesłanki art. 286 kc "§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania,
podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8."
Kurła, co tu się odjebało.
podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8."
Kurła, co tu się odjebało.
mnie to zawsze zastanawiało po co one cos takiego robia.
Najlepszy jest motyw jak to oszukują same siebie przy innych, spróbuj kiedys powiedziec cos o ciezkiej nadwadze w towarzystwie i przy takiej osobie odrazu uslyszysz ze "ja sie czuje dobrze w swoim ciele" a na fb zdjecia samego ryja zeby tylko ciala nie bylo widac ...
Jednym slowem tragedia, samo sie nic nie dzieje
Najlepszy jest motyw jak to oszukują same siebie przy innych, spróbuj kiedys powiedziec cos o ciezkiej nadwadze w towarzystwie i przy takiej osobie odrazu uslyszysz ze "ja sie czuje dobrze w swoim ciele" a na fb zdjecia samego ryja zeby tylko ciala nie bylo widac ...
Jednym slowem tragedia, samo sie nic nie dzieje
kzf napisał/a:
Maniuś, Maniuś... Taki stary, a w jednorożce wierzy... Wiesz co się zwykle dzieje w babskim parniku, kiedy ogarnięty gość weźmie ją pod skrzydła i doprowadzi do porządnego stanu?
Zwykle zaczyna się tyrada "jak on mnie chciał, kiedy byłam zapuszczona, to teraz, kiedy wyglądam o wiele lepiej na pewno jakiś lepszy zwróci na mnie uwagę". Z kobiecym pasywem "hipergamia" niewielu wygrało.
I co? Chciałbyś stracić kawałek swojego życia, żeby takiej pomóc, a potem skończyć jako frajer, bo "ona jest hot i zasługuje na kogoś lepszego"?
W sedno dobrodzieju:) Dlatego ja swojej do niczego nie zmuszam. Chce to je, chce to śpi, nie chce to nie żre...wolna wola. Zacznie się odchudzać - po 3 dniach przestanie, chce przytyć - po 3 dniach "jaka ja jestem tłusta!!!"... Ten gatunek sam się unicestwi. Chaos i jeszcze raz chaos. Najlepiej nie ingerować, same się wyniszczą.
Jak to po co? Ciasteczka, lody cukierki pewno garściami wpierdala bo nie potrafi sie pohamować, to efekt widoczny, a tak w ogóle to wygląda na 30+, a po 1 dziecku to się w żadne krzesło jej dupsko nie zmieści.
Te grube są najlepsze do anala. Wchodzisz w taką jak w masełko, a one nie grymaszą. Rżnięcie cipy jest trudniejsze bo udziska przeszkadzają.
Chłopaki to nie, że chcę pisać, że ,,kto wybrzydza ten nie rucha'', ale gdyby tak popatrzeć na tą sprawę czysto biologicznie (tematem moich rozważań nie będzie strona estetyczna, itp. więc proszę się nie rozpędzać), to w przyrodzie jest tak, że samiec alfa czy tam dobry samiec zdolny do rozrodu to samiec, który jest w stanie zapłodnić każdą samicę. Przekładając to na ludzi to facet, który jest wybredny ponad pewną miarę jest mniej męski/samczy. Nie mówię żeby ruchać maciory po 200 kg, ale kurde jeśli testosteron w Tobie buzuje i widzisz zadbaną babkę, która no nie wiem, nie śmierdzi, jest ładnie ubrana i celulit jej się nie wylewa to kurde kutas sam dyga. Nie ujmuje nikomu człowieczeństwa i inteligencji, ale jeśli widzisz atrakcyjną młodą babkę i masz wysoki testo, to bez względu czy waży ona 45 czy 100 kg to chcesz zamoczyć w niej kapucyna. Nigdy nie zrozumiem tych co wybrzydzają ponad pewną miarę. Upodobniacie się do lasek, którym nic nie pasuje i nie żebym mówił, że zachowujecie się jaki cipy Chociaż może
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów